arkadaşlar dün porticoyu tekrar yükledim bir mujdem var size

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün porticoyu tekrar yükledim bir mujdem var size
Hani telefonu sıfırlayınca bütün uygulama ve ayarları tekrar yüklemek gerekiyordu ya .
işte o sorunu halletmişler bütün uygulama ve ayarlarımı tek tek kendisi yükledi
Yalnız ana ekran düzenlemesi size kalıyor sadece bunun için ekran görüntüsü almanız yeterli olur

PureFood

PureFood

Üye
Yedek almaya gerek yok mu artık ?

saynesim

saynesim

Üye
Bu daha öncede vardı geri yükleme fabrika ayarlarından sonra geri yükleniyordu tüm programlar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Bu daha öncede vardı geri yükleme fabrika ayarlarından sonra geri yükleniyordu tüm programlar

hayır arkadaşım ben daha önce üç kere daha sıfırladım ama hiç birinde programları tekrar yüklemedi

PureFood

PureFood

Üye
sıfırladığında cihazda bulunan uygulamaların tekrar yüklenebilmesi için yedek şart İsmet. :)

Yok onu biliyorum da, diğeri işletim sistemlerini kullananlar hiç bir şekilde yedek almadan yazılım güncellemesi yaptıklarını söylüyorlar. Ben de şahit oldum buna hatta. O yüzden dedim acaba yedekleme zorunluluğu kalktı mı diye :oke:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi

Yok onu biliyorum da, diğeri işletim sistemlerini kullananlar hiç bir şekilde yedek almadan yazılım güncellemesi yaptıklarını söylüyorlar. Ben de şahit oldum buna hatta. O yüzden dedim acaba yedekleme zorunluluğu kalktı mı diye :oke:

ben Flash attığım için romu komple yeniden yüklüyor o yüzden herşeyi siliyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

hayır arkadaşım ben daha önce üç kere daha sıfırladım ama hiç birinde programları tekrar yüklemedi

Daha önce yedeğin olmadığı için sormamıştır.
Yedek aldıktan sonra flashladıysan, işlemden sonraki ilk açılışta yedeğinden yükle diye onay istiyor.
Tamam dersen önceki uygulama ve oyunlarının tümünü otomatik olarak mağazadan yeniden indiriyor. (yedek listendeki oyun ve uygulamalar)
Yeni bir şey değil bu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:allalla: Anladım fakat böyle sıfırlama ve flash atma sonucunda eski ayarların ve uygulamaların tekrar yüklenebilmesi için yedek mutlaka ama mutlaka gerekli. :hmmm

katil_197

katil_197

Üye
microsoft sorunu çözdü siz ne indirirseniz microsoft hesabına gönderiyor telefonu formatlayınca microsoft hesabına bağlayınca önceden indirdiğiniz uygulamaları geri indiriyor :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekrandaki dizilimleri de kaydetse çok güzel olurdu ya :)

Bir de hengi şeylerin geri yükleneceğini seçebilseydik.Mesela uygulamalarım geri yüklensin ama ekran yüklenmesin gibi.

Geri yüklemeyi sorarken "özelleştir"
gibi bir seçenek dahil edilse bence iyi olur :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Özgür benim daha önceden de yedeğim vardı ama sadece rehberi yüklüyordu uygulamaları tek tek yüklemek zorunda kalıyordum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekrandaki dizilimleri de kaydetse çok güzel olurdu ya :)

Bir de hengi şeylerin geri yükleneceğini seçebilseydik.Mesela uygulamalarım geri yüklensin ama ekran yüklenmesin gibi.

Geri yüklemeyi sorarken "özelleştir"
gibi bir seçenek dahil edilse bence iyi olur :)

O tip sorma işlemini yedeklemeyi yaparken soruyor.
Hangi şeylerin yedeklenebileceğini ayarlayabiliyorsun.
Böylece geri yükleme yaparken, yedeğini aldığın şeyler yükleniyor.
Ancak dediğin gibi o kadar derinlemesine özelleştirme yok :)
Örneğin yedeklemede "uygulamar" diye seçtiğin zaman "şunu şunu yedekle bunu yedekleme" diye seçtirmiyor :kıskıs:
Çok da önemli bir şey değil aslında. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Demek isteediğim de o :) Uygulamalar desin yeter.Uygulamaların hepsi gelsin tabi ki.

Ama ekran dizilimi,telefon ayarları(wifi bağlantıları,ekran hassasiyeti,parlaklığı tümü birlikte).

Anladığım kadarıyla ekran dizilimi haricindeki herşeyi yedeklerken bize soruyor.Bu güzel bir şey.

Uygulamaları internetten indirmesi,sıfırlama süresini uzatıyor.

Bilgisayara bağlı şekilde yedekleme seçeneğimiz olsa da oraya uygulamalarımızı "şifreleyip" yedeklese,işlem tamamlanınca da oradan geri yüklese bu sayede sıfırlama ve kurulum süresi kısalsa ne kadar mükemmel olurdu :)

Bu mükemmel Nokia Lumia 920 bende çok büyük beklentilere sebep oluyor :kıskıs:

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar OTA güncellemesi mi geldi şimdi anlamadım?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Birşey soracagım Telefonu Sıfırla özelliği var neden bunu kulannmıyorsunuz da flash atıyorsunuz..
Bilgi veren var mı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birşey soracagım Telefonu Sıfırla özelliği var neden bunu kulannmıyorsunuz da flash atıyorsunuz..
Bilgi veren var mı ?
Sıfırlama özelliği sistem hatalarının giderilmesi için önerilir. Sıfırlama sonucu halen devam eden sıkıntılardan kurtulmak için yada versiyon güncellemesi geç gelen/almayan cihazlara sistem dosyalarını yüklemek için, arkadaşların genelde başvurduğu yöntem ise flash atmaktır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Porticodan önce vardı zira ben sıfırladım ama tümünü geri yükledi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sıfırlama özelliği sistem hatalarının giderilmesi için önerilir. Sıfırlama sonucu halen devam eden sıkıntılardan kurtulmak için yada versiyon güncellemesi geç gelen/almayan cihazlara sistem dosyalarını yüklemek için, arkadaşların genelde başvurduğu yöntem ise flash atmaktır.
Teşekkürler..Ama ben Flasha girmiyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt