Tavsiye bekliyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye bekliyorum!
Konuyu açacak uygun yer bulamayınca buraya açtım, eğer gerekliyse adminler taşıyabilirler.
Gelelim asıl konumuza.Tablet pc almaya karar verdim ve kendi çapımda araştırma da yaptım.Şu an iki model arasında kaldım.Bunlar;
Asus Nexus 7
Apple Ipad mini
Eğer nexus 7 ye 3g modem bağlayabiliyorsam direk gidip onu alacam ancak kesin bir bilgiye ulaşamadım o konu hakkında.
Eğer yine bu performans ve fiyatı olan 3g özelliği ya da 3g modem bağlanabilen başka bir model biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.Lütfen çin malı bilinmedik markaları önermeyiniz şimdiden teşekkür ederim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tablette Suan En Iyisi IPAD ..
Fakat MicroSoft'un Surface Modeline Bir Bak Derim .. Cok Saglam, Kaliteli Ve Guzel ..
Ve Bence Ipad'den Iyi

Samet.25

bende ilerde almayi dusunuyorum alacak olsam ipad mini alirdim sanada tavsiye ederim

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler.3g li versiyonlarına baktım bunları sadece 3g özelliği eklendiği için 300 lira fark koymuşlar çok sinir bozucu.

karayel90

karayel90

Üye
Bemce Nexus 7 al bide otg kablosu alırsın 3g modem alıp kullanırsın

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
win 8 li sakın alamada

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
karayel90

karayel90

Üye
Hayır direkt görmesi lazım büyük bi ihtimalle root gerekmez

MrTech

MrTech

Üye
Surface yada nexus

avcitalip

avcitalip

Üye

ben de işte onu arıyorum kesin oluyor nu oluyorsa root falan bir işlem yapmama gerek var mı?

ya tanımazsa modemi tablet ? :evet:

- - - Eklendi - - -

windows 8 den bence uzak dur biraz gelişsin :oke:

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese teşekkür ederim üç gün süren araştırmam sonucunda galaxy tab 2 7" almaya karar verdim.hem fiyat olarak hem hafıza olarak yüksek ve yükseltilebiliyor 3g desteği var hdmi var.nexus un da üstün olduğu yerler var ama bunlar benim ihtiyacımı daha çok karşılayacak ve fiyat olarak da uygun.tabi gönül isterdiki ipad mini nin 3g li versiyonunu almak ama o fiyat olarak çok yüksek.

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar herkese teşekkür ederim üç gün süren araştırmam sonucunda galaxy tab 2 7" almaya karar verdim.hem fiyat olarak hem hafıza olarak yüksek ve yükseltilebiliyor 3g desteği var hdmi var.nexus un da üstün olduğu yerler var ama bunlar benim ihtiyacımı daha çok karşılayacak ve fiyat olarak da uygun.tabi gönül isterdiki ipad mini nin 3g li versiyonunu almak ama o fiyat olarak çok yüksek.

bence iyi seçim yapmışsın :evet: yanlız Samsung Tabletlerine doğru düzgün destek vermiyor diye biliyorum :oke:

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi

bence iyi seçim yapmışsın :evet: yanlız Samsung Tabletlerine doğru düzgün destek vermiyor diye biliyorum :oke:

nasıl destek derken zaten android 4.0 yüklü geliyor birde jellybean güncellemesi de gelmil sanırım. Birçok oyunu oynayacak kapasiteye de sahip daha ne olsun.belki ileride gelecek güncellemeleri almayabilir.o da çok önemli değil sanırım.

avcitalip

avcitalip

Üye

nasıl destek derken zaten android 4.0 yüklü geliyor birde jellybean güncellemesi de gelmil sanırım. Birçok oyunu oynayacak kapasiteye de sahip daha ne olsun.belki ileride gelecek güncellemeleri almayabilir.o da çok önemli değil sanırım.

o şekilde demiyorum,aldığım bir duyuma göre note ve tab serilerine destek ya geç veriliyormuş yada hiç verilmiyormuş Note 10.1'i incelerken bir yerde okumuştum :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt