Yunus bu arada cfw yapıyor musun?
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah Yunusum kaptım hemen Genişletmek için tıkla ... Gece gece çorba giderdi gerçi ama n'apalım - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus bu arada cfw yapıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Valla abi şuan kendi yaptığımı kullanıyorum ama dersler falan bayadır mevzulardan uzağım
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah Yunusum kaptım hemen Genişletmek için tıkla ... Gece gece çorba giderdi gerçi ama n'apalım - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus bu arada cfw yapıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Valla abi şuan kendi yaptığımı kullanıyorum ama dersler falan bayadır mevzulardan uzağım
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Senden bekliyordum aslında ama dersler daha önemli tabi sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Valla abi o iş biraz sabır, vakit, emek istiyor cfw diyip geçilmesin ayrı bi' şey Gerçi ben amatörüm ama
OttomaN TigeR' Alıntı: Senden bekliyordum aslında ama dersler daha önemli tabi sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Valla abi o iş biraz sabır, vakit, emek istiyor cfw diyip geçilmesin ayrı bi' şey Gerçi ben amatörüm ama
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: Valla abi o iş biraz sabır, vakit, emek istiyor cfw diyip geçilmesin ayrı bi' şey Gerçi ben amatörüm ama Genişletmek için tıkla ... Kimse doğuştan yapmıyor Yunusum, çırak-kalfa-usta sırayla zamanla.
doctorrr' Alıntı: Valla abi o iş biraz sabır, vakit, emek istiyor cfw diyip geçilmesin ayrı bi' şey Gerçi ben amatörüm ama Genişletmek için tıkla ... Kimse doğuştan yapmıyor Yunusum, çırak-kalfa-usta sırayla zamanla.
codblackops2 Üye Topal Pire' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aga sen telefonda hangi temayı kullanıyorsun o kadar bakıyorum bana uygun sade birşey bulamadım soundwave e geri döndüm
Topal Pire' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aga sen telefonda hangi temayı kullanıyorsun o kadar bakıyorum bana uygun sade birşey bulamadım soundwave e geri döndüm
Topal Pire Üye codblackops2' Alıntı: aga sen telefonda hangi temayı kullanıyorsun o kadar bakıyorum bana uygun sade birşey bulamadım soundwave e geri döndüm Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim tema falan yüklü değil. Arayüzü çok geç yüklüyor. Ben eskiden çok yüklerdim artık sade kullanıyorum ama en iyisi de bu.Bekle Ss atayım.
codblackops2' Alıntı: aga sen telefonda hangi temayı kullanıyorsun o kadar bakıyorum bana uygun sade birşey bulamadım soundwave e geri döndüm Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim tema falan yüklü değil. Arayüzü çok geç yüklüyor. Ben eskiden çok yüklerdim artık sade kullanıyorum ama en iyisi de bu.Bekle Ss atayım.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kimse doğuştan yapmıyor Yunusum, çırak-kalfa-usta sırayla zamanla. Genişletmek için tıkla ... Öyle De ben usta olacam symbianlar tedavülden kalkacak
OttomaN TigeR' Alıntı: Kimse doğuştan yapmıyor Yunusum, çırak-kalfa-usta sırayla zamanla. Genişletmek için tıkla ... Öyle De ben usta olacam symbianlar tedavülden kalkacak
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Neyse iyi geceler herkese selamette kalın Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Neyse iyi geceler herkese selamette kalın Genişletmek için tıkla ... Sağol abi iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Neyse iyi geceler herkese selamette kalın Genişletmek için tıkla ... Sağol abi iyi geceler
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: Öyle De ben usta olacam symbianlar tedavülden kalkacak Genişletmek için tıkla ... iyiya işte millete desteği sen verirsin
doctorrr' Alıntı: Öyle De ben usta olacam symbianlar tedavülden kalkacak Genişletmek için tıkla ... iyiya işte millete desteği sen verirsin
codblackops2 Üye Topal Pire' Alıntı: Yok kardeşim tema falan yüklü değil. Arayüzü çok geç yüklüyor. Ben eskiden çok yüklerdim artık sade kullanıyorum ama en iyisi de bu.Bekle Ss atayım. Genişletmek için tıkla ... Tema yüklü değil derken?
Topal Pire' Alıntı: Yok kardeşim tema falan yüklü değil. Arayüzü çok geç yüklüyor. Ben eskiden çok yüklerdim artık sade kullanıyorum ama en iyisi de bu.Bekle Ss atayım. Genişletmek için tıkla ... Tema yüklü değil derken?
Topal Pire Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız