acil yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım !!
merhaba arkadaşlar. bugün facebook paketi yaptım ve mobil şebekeyi açıp facebooka girince tl'lerim de gidiyor. hava durumu ve diğer verileri güncelliyor. bunu nasıl durdurabilirim? ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim telefonum HTC Sensation XL .. şimdiden teşekkürler..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Facebook'a cihazınızın tarayıcısı ile girin, siteye girin yani, uygulama vs. kullanmayın.
Ayrıca cihazda senkronizasyon ayarlarından arka plan verisi kapatmanız işe yarayabilir.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'a cihazınızın tarayıcısı ile girin, siteye girin yani, uygulama vs. kullanmayın.
Ayrıca cihazda senkronizasyon ayarlarından arka plan verisi kapatmanız işe yarayabilir.
şimdi farkına vardım hesap ve eşitlemede otomatik senkronizasyon var onu devredışı bıraktım umarım işe yarar.. tarayıcıdan girmek biraz sıkıntılı. yani uygulamaya göre çok çok yavaş çalışıyor. yardımınız için teşekkürler..

efelerefesi

Üye
uygulamdanda girsen tarayıcadanda girsen sonuç olarak mobil veri özelliğini aktif etmen gerekecek. dolayısı ile cihazda yüklü biçok uygulama sen mobil veriyi açtığında direk nete bağlanacak. dediğin gibi hava durumundan tutta mail lerine google play vs vs bi çok uygulama arka planda nete bağlı kalıp veri alış verişi yapacak. ama kullanmak içinde mecburen açmalısın. ucuzundan 250mb bi pakett alsan daha sağlıklı olur bence.

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
uygulamdanda girsen tarayıcadanda girsen sonuç olarak mobil veri özelliğini aktif etmen gerekecek. dolayısı ile cihazda yüklü biçok uygulama sen mobil veriyi açtığında direk nete bağlanacak. dediğin gibi hava durumundan tutta mail lerine google play vs vs bi çok uygulama arka planda nete bağlı kalıp veri alış verişi yapacak. ama kullanmak içinde mecburen açmalısın. ucuzundan 250mb bi pakett alsan daha sağlıklı olur bence.
otomatik senkronizasyonu kapattıktan sonra bu sorun tekrarlanmadı.sizin dediğinizde mantıklı. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rica ederiz. İyi forumlar.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt