İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İlk hands on videosunu da çeker yükler incelemesini yapar inşallah :)

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
neyse buldum varmıs :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
1 Şubat 2013
Yarın aynı TİM e gidip soracağım bakalım.bu kez cevapları ne olacak.

yeminli06

yeminli06

Üye
Ekle benide

serinaga

serinaga

Üye
&gt;Lips Of AngeL&lt;;5755988' Alıntı:
s.a ya ben bu ev ekranında dönen klasörler vardı ya onları sildim tek tek de sonradan pişman oldum sildiigime onu nasıl geri getirebiliriz...

İstediğin Uygulama yada klasörün üzerinde parmağını basılı tut ve başlangıç ekranına sabitle seçeneğini seç ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia620 an itibariyle bizim mağazada beyaz renk seçeneği ile mevcut :)

acuxx

acuxx

Üye
ConnorKenway nerdesin

NUD

NUD

Üye
Merak konuu oldu tamamen fiyatı ucuz olunca satar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence gayet güzel ve iyi satacağını düşünüyorum

Duran.Y

Duran.Y

Üye
ins fiyat biraz daha düşerde bizlerde sahip olabiliriz :)

mad-x

mad-x

Üye
lumia 920 günlükleri, 4ncü gün - saat 12:00 (son şarjdan beri geçen süre 85 saat)

bugün 4ncü gün, günlük yarım saat civarı konuşma, 30 civarı sms alma, 10 civarı mail alma, günde 4 kez alarm çalma ve günlük bir kaç resim çekme dışında telefonu ekstra kurcalamıyorum hala. Yeni alınmış telefonu kurcalamadan dayanmak gerçekten zor oluyor. Pil tasarrufu modu hala kapalı ve önceki mesajımdaki koşullar aynen devam ediyor. şu anda kalan şarjim: %41

lumia 920 günlükleri, 5nci gün - saat 12:00 (son şarjdan beri geçen süre 109 saat!)

5. Günede girdim hiç şarj etmeden. şarjin bitmemesi sikmaya başladi açikçasi, çünkü telefonu kurcalama isteği beni zor durumda birakiyor. Ama sanirim yarin şarjin son günü olur sonra rahatim.
şu anda kalan şarjim: %22

ufukisik

ufukisik

Üye
arkadaşlar 1 saat önce lumia 620 ye sahip oldum gayet kullanışlı telefon kasma ypmıyo almak isteyenler korkmadan alabilir ancak telefon çok karışık wifiyle bağlanmak istiyorum ama bağlan seçeneğini bulamadım rehberim gelmedi sim hafızasına kayıtlıydı ?

- - - Eklendi - - -

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kişilere girip sağ alttaki (...) işaretine tıklayarak ayarlara gir. Sim kişilerini içeri aktar de kişiler gelir.

NeusdeuX

Üye
Herkese slm arkadaşlar bende lumia 820 aldım. Çok güzel bir cihaz herşey tamam ama tek bir sorunum var o da eski tlf rehbri 820 aktardım ama 820 sim karta numaraları taşıyamıyorum bunun için program varmı veya bir çözüm yolu şimdiden tşkler.

ufukisik

ufukisik

Üye
teşekkürler kardeşim bide şu wifi yi halledebilseydik

Üst Alt