IOS Bölümü Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
IOS Bölümü Hakkında
Bence uygulamalar bölümünde cydia tweaklerini paylaşabileceğimiz alt bir bölüm oluşturulmalı.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet iyi olabilir hep tweaklar hakkında bilgi ve çnerilerdede bulunulur

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Evet bir aciklama bekliyoruz :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu konuda gerekli talep oluşursa bolum yöneticileri ve üst yönetim de uygun görürse gereken çalışma yapılacaktır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
anılbaran

anılbaran

Üye
Ama talep yok pek sorun o

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ama talep yok pek sorun o

:D talep olmaz tabi ios bölümünü biliyorsun o bölümle doğru düzgün ilgilenip konu açan insan yok bir uygulama konusu açsan kaç kişi teşekkür mesajı yazıyor belki o bölümün yöneticilerinden biri fakat o konuya bir sürü kişi girip bir sürü kişi de o uygulamayı indiriyordur o yüzden destek verecek kimse görünmüyor açılırsa ben o bölümle ilgilenirim elimden geldiğince tweak paylaşımı yaparım... karar sizin :hmmm

Türe

Türe

Üye
Bence 3 şubatı beklemek lazım :good: Malum iOS 6 için jb gelecek :eller:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

:D talep olmaz tabi ios bölümünü biliyorsun o bölümle doğru düzgün ilgilenip konu açan insan yok bir uygulama konusu açsan kaç kişi teşekkür mesajı yazıyor belki o bölümün yöneticilerinden biri fakat o konuya bir sürü kişi girip bir sürü kişi de o uygulamayı indiriyordur o yüzden destek verecek kimse görünmüyor açılırsa ben o bölümle ilgilenirim elimden geldiğince tweak paylaşımı yaparım... karar sizin :hmmm

katılıyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bölümün açılmasına gerek görülmedi galiba :hmmm

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt