BlackBerry Z10 kamera kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BlackBerry tarafından dün gece tanıtılan ve henüz tanıtılmasının üzerinden 1 gün bile geçmeyen BlackBerry Z10 hakkında ilk kötü haber geldi.

BlackBerry markalı cep telefonlarının kameralarının pek iyi bir performans vermediği herkesçe bilinen bir gerçek. Dün gece tanıtılan ve BlackBerry 10 işletim sistemiyle çalışan ilk cep telefonu olma özelliği taşıyan BlackBerry Z10’un kamera performansı, bu sebepten dolayı ilk merak edilenler arasında yer alıyordu.

Gün içinde gelen haberler ve görüntüler, BlackBerry Z10’un kamerasının önceki modellerden farklı olarak daha iyi performans ortaya koymasını bekleyenlere hayal kırıklığı yaşattı.

Çeşitli kaynaklar tarafından piyasadaki en popüler akıllı cep telefonlarının kameralarıyla yapılan karşılaştırmalar, BlackBerry Z10’un düşük ışıkta hiç performans göstermediğini ortaya koyuyor.

Samet.25

komediya cektigi fotoyabak .dd burda da bi kac kisi vardi bana bb yi savunan gorsun bu haberi

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Lumia Aşkım benim yaa :D

• Beğen
Tepkiler: br1903
restmod

restmod

Üye
Utuyle cekmisler heralde :D

lordufuk

lordufuk

Üye
Bu z10 berbat otesi tel nede ilsa bb nin teli

Türe

Türe

Üye
vasat :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
o ne ya :D

Samet.25

en gercekci i5cekmis bence

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hesap Makinesi Ile Cekmisler =]

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone kullanıcısı olarak şuanda hiçbir mobil kamerası Lumia920nin eline su dökemez bence. 808 dışında tabi.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Placebo-

Placebo-

Üye
L920, tatlım... :D Narmal kamera ile çekmişler onu. Smart Shoot daha net çekiyor.

lordufuk

lordufuk

Üye
Canım s3 de fena değil elbette lumia 920 ap ayrı bi yeri var z10 hiç katmıyorum benim 3.2 megapikselli telefon bile daha güzel çekiomuş :kop:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Placebo-
fk555897

fk555897

Üye
Bana göre zaten Apple iPhone 4S ve 5 in kamerası aralarında en iyisi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Lumia 920 yine farkını koymuş ortaya :)

ecel54

ecel54

Üye
lumia 920'yi karşılaştırmaya koymamaları lazım. 920 nin çektiği fotoğrafları görünce diğerleri kötü gözüküyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt