samsung galaxy s3 hakkında soru ? (garanti hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 hakkında soru ? (garanti hakkında)
arkadaşlar bugün bir telefoncuya gittim bana galaxy s3 ün fiyatını telpa garantili olarak 1350 lira olarak söyledi ben de biraz şüpheye düştüm böyle bir telefonun telpa garantili olduğunu anlamak için neler yapabiliriz telpa garantili telefon nasıl anlaşılır telefoncu telefonun kutusununa gösterdi üzerinde telpa bandrolü gibi bişey var bunun sahte olabilme ihtimali var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum eğer bi sıkıntı yoksa telefonu almayı düşünüyorum . teşekkürler .

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Paralel ithalat kardeş resmi distribütör ürünü değil yani telpa - genpa - c5- başarı vs.. bunların ürünü değil 300-400 lira az para vereyim derken üzülme sonra telpanin sitesinde de 1.799 lira yazıyor adamın sana gösteridği cihaz 2.else bişey diyemem

enterneoll

enterneoll

Üye
gerçek fiyatı 1400-1600 arası ama bence başka bir yerden al 50 tl pahalı olsun o kadar para vermişsin

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
Paralel ithalat kardeş resmi distribütör ürünü değil yani telpa - genpa - c5- başarı vs.. bunların ürünü değil 300-400 lira az para vereyim derken üzülme sonra telpanin sitesinde de 1.799 lira yazıyor adamın sana gösteridği cihaz 2.else bişey diyemem

adam bana gösterdi ama ürünü kutu üzerinde telpa garantisi var . (bandrol var kutuda telpa diye )

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
belki imei cakmıslardır yada baska bi kutudur imei karsılaştırması yaptın mı 1.400-1600 arası s3 ler paralel ithalat dikkat et

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
belki imei cakmıslardır yada baska bi kutudur imei karsılaştırması yaptın mı 1.400-1600 arası s3 ler paralel ithalat dikkat et

peki güvenebileceğim bir site var mı hepsiburadadaki galaxy s3 e güvenebilrmiyim bu garanti konusunda 1400 tl hepsiburadada .

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
bak kardeş hepsi burada 2 tane s3 var ve birinde aynen su yazıyor 2 yıl resmi ithalatcı firma taranfından garanti kapsamındadır diyor diğer s3 ise 1.700 lira oda resmi distribütör garantisi diyor yorumları oku 1.400 liralık s3 ün ne demek istediğimi anlarsın ben 2 ay önce genpadan 1.799 liraya aldım ben alırkende 1.300 e s3 vardı

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
başka yardımcı olacak arkadaş var mı ?

bir ürünün telpa garantii olduğunu nasıl anlayabilirim herhangi bi yerde sorgulatma gibi bir şey var mı ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
her zaman şu mantıkla alışveriş yaparım, 3-5 kuruş fazla olsun bir sıkıntısı olduğunda başım ağrımasın. büyük firmalardan aldığında emin ol ki garanti konusunda sıkıntı yaşamazsın. kampanyalarını takip et. bulursun yakın fiyata bir sgs3. hani bir laf var ya, "boğulacaksan büyük denizde boğul" aynen öyle. elektronik cihaz sonuçta; bişey olur bozulur, hatalı ürün çıkabilir vs.

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt