Fiyati 75 tl duşurdum ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Fiyati 75 tl duşurdum ...!

Görünüler yukarıda ki gibi ışte.

Tel temiz. 22 ay garantisi daha duruyor.

Özelliklerini herkes biliyordur zaten.

Telefonu satmamin nedeni minibook almak.

Eğer yanında başa baş takas edilebilecek notebook u olan varsa takas düşünebilirm

Telin fiyatı 425 TL

Gerçekten ihtiyacım olduğu için satıyorum. Yoksa telden gayet memnun dum

bulunduğum il. hatay.

Ödeme şekli Kapıda ödeme olarak yapılabilir.
telefonu alırsın bakarsın eğer ilanda ki gibiyse para yi kargocuya verirsin yok beğenmez sen tel bana geri gelir

Cihaz HTC WILDFIRE S

AynstaynModeOn

Üye
cihazın modeli nedir

Metalci Şeytan.

Üye
Telefoncular daha iyi fıyat verir .

tesadufen67

tesadufen67

Üye
kapıda kargoya ödeyeyim kargoda bana ait olsun ben sana nasıl güveneyim hesabına para yatırdıktan snra bna tlfnu gndereceğinin garantisi varmı ama kargo anlaşmada kapıda nakit ödeme seçeneği mevcut oluyor eğer gerçekten ciddiysen anlaşabiliriz seninle

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kapıda kargoya ödeyeyim kargoda bana ait olsun ben sana nasıl güveneyim hesabına para yatırdıktan snra bna tlfnu gndereceğinin garantisi varmı ama kargo anlaşmada kapıda nakit ödeme seçeneği mevcut oluyor eğer gerçekten ciddiysen anlaşabiliriz seninle

tabi ki de ciddiyım. ben sadece yukarı da görüş belirttim. eğer benim teklif ten daha iyi bir teklif varsa onu yaparız. senin dediğin ödeme biçimi nasıl oluyor kardeş tam olarak ?

emre2323

Üye
pm attim dostum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
tel hala alıcı bekliyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum yanlis anlama ama daha 2 hafta once ayni model telefonu 340 tl ye telefoncudan aldim. Fiyatin halen yuksek bence. Istersen biraz piyasa arastirmasi yap. Ortalama bir fiyat seviyesine inebilirsen daha cabuk satis yapabilirsin. Genede kolay gelsin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yanlis anlama ama daha 2 hafta once ayni model telefonu 340 tl ye telefoncudan aldim. Fiyatin halen yuksek bence. Istersen biraz piyasa arastirmasi yap. Ortalama bir fiyat seviyesine inebilirsen daha cabuk satis yapabilirsin. Genede kolay gelsin.

aldığn telefonun 22 ay garantisi varmıydi ?yinede fikirlerin den dolayı Sağolasin kardeşim

Samet.25

haci fiyati istedigin kadar dusur once para sonra.kargo diyosan kolay kolay satamassin

emreli01

emreli01

Üye
haci fiyati istedigin kadar dusur once para sonra.kargo diyosan kolay kolay satamassin

:) aynen bu işlerde nasıl olması gerekiyor acaba :) tel sahibi kandırılmamak için öyle düşünüyor alıcıda ya para gittiğinde tel gelmez ise diye düşünüyor :) bunun işlerin rajonu nasıl .

larten123

larten123

Üye
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
:) aynen bu işlerde nasıl olması gerekiyor acaba :) tel sahibi kandırılmamak için öyle düşünüyor alıcıda ya para gittiğinde tel gelmez ise diye düşünüyor :) bunun işlerin rajonu nasıl .

evet. iki tarafta mağdur olmamak için garanti altına almaya çalışıyor işi. peki ne yapmak gerek ?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kapıda ödemeli yollayacaksın en iyisi bu.

- - - Eklendi - - -

Adam kargocuda telefona bakar sağına soluna ilandaki gibiyse tak diye parayı verir.Kargocuda satıcının hesap no parayı yatırır.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kapıda ödemeli yollayacaksın en iyisi bu.

- - - Eklendi - - -

Adam kargocuda telefona bakar sağına soluna ilandaki gibiyse tak diye parayı verir.Kargocuda satıcının hesap no parayı yatırır.

eğer öyle bir seçenek varsa tamam bizde böyle yaparız. ilanı düzelteyım şimdi

- - - Eklendi - - -

konu kapanabilir..:)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Hatay merkez mi?

reL00

Üye
Satildimi satilmadiysa pm atar misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...