[SIS] Manyetik Boot Screen by Bessonnitsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
[SIS] Manyetik Boot Screen by Bessonnitsa

Pin kodu giriş ekranından sonra gelen animasyondur.

Kurulum: .sis paketi olarak düzenlenmiştir. Kurulum hafıza seçimini otomatik yapar. Yükledikten sonra cihazı kapatıp açın pin kodu girdikten sonra yeni animasyonunuz sizinledir. Güle güle kullanın ...

N8'de denenmiştir!!!

[video=youtube;HOzFtkgjedY]http://www.youtube.com/watch?v=HOzFtkgjedY[/video]

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bunları tek bir konuda toplasan harika olur

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Bunları tek bir konuda toplasan harika olur

Şöyle düşünüyorum şimdilik, vakit buldukça splashscreen ve boot screen imâl edip çoklu olarak paylaşıcam. Bir nevi paket gibi ama aklımda bir soru işareti var hepsine tek tek video çekmesem sayın üyelerimiz güvenip, inanıpta üreteceğim screenları kullanırlar mı?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şöyle düşünüyorum şimdilik, vakit buldukça splashscreen ve boot screen imâl edip çoklu olarak paylaşıcam. Bir nevi paket gibi ama aklımda bir soru işareti var hepsine tek tek video çekmesem sayın üyelerimiz güvenip, inanıpta üreteceğim screenları kullanırlar mı?
ben kullanırım :D senin yaptıklarını çok başarılı buluyorum şu an sayısalı değiştirmedim ama :D tek konuda toplasan hepsini görürüz böyle ayrı ayrı bazıları gözden kaçıyor

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi

ben kullanırım :D senin yaptıklarını çok başarılı buluyorum şu an sayısalı değiştirmedim ama :D tek konuda toplasan hepsini görürüz böyle ayrı ayrı bazıları gözden kaçıyor

Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Madem gözden kaçıyor her yeni paylaşımımda pm atayım istersen :D Şaka bi yana seninle yaklaşık aynı fikirdeyiz. 1-2 gün doluyum, işlerimi halledeyim yeni projeler düşünüyorum.

AHMED...

AHMED...

Üye
dahili birleşen hatası alıyorum sis dosyasını açsam dosyaları gereken yerlere atsam olurmu :) denemek bedava bir deneyelim

- - - Eklendi - - -

evet oluyor :) teşekkür ederim

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
dahili birleşen hatası alıyorum sis dosyasını açsam dosyaları gereken yerlere atsam olurmu :) denemek bedava bir deneyelim

Evet eğer doğru yerlere atarsan çalışır. Kolay gelsin, güle güle kullan ...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Madem gözden kaçıyor her yeni paylaşımımda pm atayım istersen :D Şaka bi yana seninle yaklaşık aynı fikirdeyiz. 1-2 gün doluyum, işlerimi halledeyim yeni projeler düşünüyorum.

hatta çok varsa ver bana onları svg de yaparım yardım ederim o senin gif arşivini çok istiyorum

- - - Eklendi - - -

hatta çok varsa ver bana onları svg de yaparım yardım ederim o senin gif arşivini çok istiyorum

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
.svg konusunda adobe illus.'le işlerimi hallediyorum. İllâ arşivimi istiyorsan ben sana uygun olduğum bir zaman upload eder özelden link atarım. Paylaşım için buradayız, hiç kafana takma bendekiler sende bil ;)

u_cosar

u_cosar

Üye
deneyelim bakalım teşekkürler

Kayahan14

Kayahan14

Üye
.svg konusunda adobe illus.'le işlerimi hallediyorum. İllâ arşivimi istiyorsan ben sana uygun olduğum bir zaman upload eder özelden link atarım. Paylaşım için buradayız, hiç kafana takma bendekiler sende bil ;)

çok saol istemez olurmuyum beraber yaparız :D

cates94

cates94

Üye
yerleşik bileşen hatası aldımda mifini koyar mısın? Saol güzel paylaşım :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ben buna bayıldım kardeşim muhtesem. En kısa zamanda cfwmde kullanmak istiyorum izin verirsen :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Tabii kullanabilirsin.

tempestshine

tempestshine

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt