Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
OPC

OPC

Üye

babam emekli olsun sakaryaya yerleşecek konuştum araba senin bundan sonra ne yaparsan yap dedi bana :ehe

babana söyle emekli olmadan önce arabayı satıp dizel bir şey alsın yoksa benzin parası sıkıntı verebilir :eller:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

babana söyle emekli olmadan önce arabayı satıp dizel bir şey alsın yoksa benzin parası sıkıntı verebilir :eller:
zaten onu yapmak için uğraşıyor Toledoyu bekliyoruz :eller:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

iyi eder :D bizim araba 2009 model 25.000 kmde sence az mı? Yıllık yaklasık 6.000 km ediyor :hmmm
bizim araba 2006 model 40.000 kilometrede. :ehe

adama bak ne yapmıs la :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
OPC

OPC

Üye

siz deçok kullanmıyosunuz demek ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

bu arada şaka maka 2.000 e geliyoruz :D

aynen zaten sadece babam kullanıyor bir de arada ben alıp gidiyorum :D konu bu ayın konusu seçilmeli :hmmm

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

aynen zaten sadece babam kullanıyor bir de arada ben alıp gidiyorum :D konu bu ayın konusu seçilmeli :hmmm
gerek yok ayın konusuna falan :) ben ehliyeti aldığımdan beri yaklaşık 3.000 km falan yaptım yani babamın ortalama km sini geçiyorum :D

OPC

OPC

Üye

gerek yok ayın konusuna falan :) ben ehliyeti aldığımdan beri yaklaşık 3.000 km falan yaptım yani babamın ortalama km sini geçiyorum :D

ben de bi alayım varya :eller: babam hala benzinli araba iyidir diyor bende diyorum kaşınma :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
araba tırt yaa alıcaksın bir harley :eller:

Üst Alt