Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

Fuad199219

Üye
yes yes abi alindi isde. zip faildaki bin,hash failin sys kopyaladim ben 1kez c atmisdim sys yok. tesekkr alindi isde abi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Fuad199219

Üye
abi bu saat falan rengin nasil deyisiyor?wifi modun yerin nasil deyise bilirim yukari status barda

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi bu saat falan rengin nasil deyisiyor?wifi modun yerin nasil deyise bilirim yukari status barda

ekran görüntüsü varsa ekle yardımcı olmaya çalışayım

widget bölümüne gir konuların içinde gerekli açıklama mevcut buldupun butun dosyaları resource apps içine salla restart

Fuad199219

Üye
abi bu sekildeki gibi yapmisim.ama saat degismedi kalan widgetler deyisdi.saat deyismesi.icin.ne yapmam gerek?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi bu sekildeki gibi yapmisim.ama saat degismedi kalan widgetler deyisdi.saat deyismesi.icin.ne yapmam gerek?

dijital saati değiştirmek için dosya adı "migitalclock.mif" olmalı senin attığın dosyanın adı farklı ise Bu ismi vermelisin o zaman değişir. Zaten isa isim değişikliği yapıp eklemiş sende bir daha değiştirdiğinde aklında bulunsun

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yani aynen öyle refsesh e geçersen dosya ismi değiştirmene gerek bile kalmaz :)

asigsasi

asigsasi

Üye
belle de dosya ismi migital değil mi refsesh te digital e döndü diye aklımda kalmış :D

Fuad199219

Üye
demek ben zipden cikan dosyalari atarken saat ismini migitalclock.mif gibi yazib atmaliyim apps oylemi abi?

- - - Eklendi - - -

bellede migitalclock.mif ismidi saat oylemi abi?

asigsasi

asigsasi

Üye
evet öyle sistemin ne

Fuad199219

Üye
refresh idi bende browser donuyordu bezdim downgrade etdim dondum anna bir kac gun kullandim sonra belle kecdim.. hec bir zaman ben jishlog mod yapmamisdim 2gun qabaq tapdim kullaniyorum cok xosuma geldi.amma saat deyise bilmirdim simdi onuda oyrendim tesekkur

asigsasi

asigsasi

Üye
anladım tamam :)

Fuad199219

Üye
abi dediyin gibi yapdim saat deyismedi abi.saat sekildeki gibi olmadi

asigsasi

asigsasi

Üye
ekran görüntüsü eklermisin

Fuad199219

Üye
ok indi

- - - Eklendi - - -

http://e1301.hizliresim.com/15/x/jhy6t.jpg abi bu benim ev ekranim telimin gorduyun gibi saat oldugu gibi. saat degismiyor

asigsasi

asigsasi

Üye
bahadır ın dediği gibi hem c resource apps hem e resource apps içine attın mı olmazsa digital clock olarak at her ikisine de

Fuad199219

Üye
abi hem e hem de c atdim yene olmadi abi.

- - - Eklendi - - -

digitalclock.mif gibi deyisib atim adin?

- - - Eklendi - - -

abi alindi digitalclock.mif gibi atdim alindi.. tesekkur hepinizze cok tesekkur.cox sag olun

Üst Alt