LG güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
LG güncelleme
Yazılım Güncellemesi kötü birşey mi kanımca değil ama sormak istiyorum otomatik oluyor ya zararı filan yoktur değil mi ee bir değişiklikte yok anlayamadımmmm bennn :S

Samet.25

tam tersi cihazını en güncel sürüme getirir ve daha iyi performan özellikler sunar

technoshark

technoshark

Üye
Kötü birşey olur mu ya.. aksine iyi bir işlem, telefonunuzla alakalı geliştirmeleri alıp telefonunuzun daha verimli olmasını sağlıyorsunuz.. Aracınıza bakım gibi birşey düşünebilirsiniz.

Ocean258

Ocean258

Üye
yazılım güncellemesi cihaza yeni özellikler ve stabilite katar sıkıntı olmaz :)

miyelin

Üye
hem kendiliğinden de olmaz.

miyelin

Üye
nasıl olmaz bir sonraki güncelleme tarihi diye gösteriyor işte nasıl olmaz onaylıyoruz oluyo heralde.
:naughty: uygulama güncellemeleri kendiliğinden olur ama, yazılım güncellemeleri ya pcye bağlarsın yada wifi ile güncelle dersin tel yazılımı indirir. ondan sonra yükler. Otomatik yapsa düşün yerli yersiz güncellemeye kalksa şarj biter biri arar lazım olur vesaire vesaire hiç kendi kendine olur mu?...

bnerdem

bnerdem

Üye
nasıl olmaz bir sonraki güncelleme tarihi diye gösteriyor işte nasıl olmaz onaylıyoruz oluyo heralde.
o güncelleme kontrol tarihi. güncelleme olup olmadığını o tarihte kontrol edecek.

Optimus White

Optimus White

Üye
arkadaşlar merhaba.

işyerindeki bilgisayarıma lg mobile driweri kuruyorum, pc suite yüklüyorum ve lg mobile support tool yüklüyorum. bilgisayarı açıp kapatıyorum. usb hata ayıklama modunda telefonu bilgisayara bağlıyorum ama ben deli eden şu uyarı çıkıyor "windows'un CDC ****** aygıtınızın sürücü yazılmını yüklemesi gerekiyor" ne yaptımsa olmuyor. acil yardım.

ayrıca evdeki bir bilgisayardan bağladığımda ise (ama internet hızı çok düşük) güncel yazılım var diyor. güncelle diyorum. sizin ki zaten en son sürüm diyor. halbuki bende 2.3.4 sürümü ve V20e yüklü. ne yapmam lazım. pc suite ile bu güncellemeyi yapamayacak mıyım?

aksaronur

Üye
Bende aynı hatayı : "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." alıyorum. Ben birkaç hafta önce V20e ye güncellemiştim. Onunla bir alakası var mıdır acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt