Goldmaster RC-448 Görüşleriniz....

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
Goldmaster RC-448 Görüşleriniz....
Merhaba konudada belirttiğim gibi Goldmaster RC-448 hakkında bilmediklerim mevcut. Sizlerden yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu direksiyon seti alınırmı? alınmazmı?. Aynı fiyatta daha iyileri varsa marka önerilerinizi de bekliyorum. Saygılar...

Bütün özelliklerine bu linkden bakabilirsiniz.

Fiyatınada buradan bakabilirsiniz.

Samet.25

bence güzel fiyatta uygun al kullan daha ne olsun

deforze

deforze

Üye
bu markalara pek güvenme 2 gün kullanırsın sonra paran çöpe gidebilir usb oyun kolları joistikleri dandik markaların 2 güne hışımı çıkıyor

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
bu markalara pek güvenme 2 gün kullanırsın sonra paran çöpe gidebilir usb oyun kolları joistikleri dandik markaların 2 güne hışımı çıkıyor

Uyarın için teşekkürler. Önerebilceğin bir marka model varmı bu fiyatlarda.

deforze

deforze

Üye
kafan rahat olsun sağlam olsun istiyorsan bütçen varsa bunu al derim

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
kafan rahat olsun sağlam olsun istiyorsan bütçen varsa bunu al derim

Logitech ' in güzel ve sağlam olduğunu bilmeyen yoktur. Ve nekadar fiyatlarının tuzlu olduğunuda. Bana orta bir şey lazım. Yukardaki gibi. 100-150 tl arası birşey. Sağlamlık konusuna gelincede yerlere vurup kırarak oynamıcaz heralde düzgünce kullanıcaz.

deforze

deforze

Üye
Logitech ' in güzel ve sağlam olduğunu bilmeyen yoktur. Ve nekadar fiyatlarının tuzlu olduğunuda. Bana orta bir şey lazım. Yukardaki gibi. 100-150 tl arası birşey. Sağlamlık konusuna gelincede yerlere vurup kırarak oynamıcaz heralde düzgünce kullanıcaz.

kardeş sen bilirsin ucuz dersin 150 tl ödersin kullanırsın memnun kalmazsan canın sıkılır bunlar zaten kırılmadan bozuluyor google a yaz bak goldmaster direksiyon sorunları diye anlarsın

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen bilirsin ucuz dersin 150 tl ödersin kullanırsın memnun kalmazsan canın sıkılır bunlar zaten kırılmadan bozuluyor google a yaz bak goldmaster direksiyon sorunları diye anlarsın

Dediklerini anladım. Goldmasteri önermiyosun. Peki önerebileceğin başka marka model varmı çok tuzlu fiyat olmayan.

deforze

deforze

Üye
direksiyon setlerinde fazla marka secenegi yok snoopy , j-win , saitek , goldmaster ,kontorland hepside dandik bir tek logitech sağlam logitechtende dfgt modeli iyidir

zakaman39

Üye
kardeşim gerçekten müthiş bi alet ben bunu teknosada döndürdüm inceledim müthiş bişi hemen alıcam bende teknosadan sanki direksiyon elinde kayıyor gibi çok güzel TAVSİYE!