Apple Toggle Set by CouTFeeL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Apple Toggle Set by CouTFeeL
Amaç çeşit olsun :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja, asigsasi, MaxipmaN ve 1 kişi daha

yaren_dede

yaren_dede

Üye
eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL

MaxipmaN

Üye
:tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler kardeşim :)

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkürler kardeşim baya bi çeşit olmuş :kop:ama Bence profil olmamış bazan yaptığın ikonla herbişey uymaz illa ki onuda yapam diye uğraşma bence :) bak saat olmuş mesela önemli olan toggle seti geri kalan ekstrası oluyo zaten ikon hangisini yapmaya müsaitse onu eklersin hiçbirene uyum sağlamıyosa sadece toggle seti yaparsın :) Tabi bu benim düşüncem işine karışmış gibi görünmiyim :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim :)
rica edeirm :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim baya bi çeşit olmuş :kop:ama Bence profil olmamış bazan yaptığın ikonla herbişey uymaz illa ki onuda yapam diye uğraşma bence :) bak saat olmuş mesela önemli olan toggle seti geri kalan ekstrası oluyo zaten ikon hangisini yapmaya müsaitse onu eklersin hiçbirene uyum sağlamıyosa sadece toggle seti yaparsın :) Tabi bu benim düşüncem işine karışmış gibi görünmiyim :D
:D çok çeşit var ara vermek lazım ama can sıkıntısı :D evet profil benzememiş :D haklısın abi işime karışmadın daha çok iyi fikir verdin :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
ben profili dudağa benzettim ortadan bi çizgi çeksen al sana kırmızı ruj sürmiş bi dudak :kop: canın sıkıldımı telefonu öpersin artık :kop:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
ben profili dudağa benzettim ortadan bi çizgi çeksen al sana kırmızı ruj sürmiş bi dudak :kop: canın sıkıldımı telefonu öpersin artık :kop:

hahaha :kop: wallpaper olarakta güzel bi hatunn :kop:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

tolgatavli

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt