Beklenen Nokia Monster Purity Pro Amazon'da!

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Beklenen Nokia Monster Purity Pro Amazon'da!
Nokia Monster Purity Pro Satışa Çıktı

Nokia'nın Monster Purity Pro kulaklığı ilk görüldüğü andan itibaren heyecanla beklenen bir öğe olmuştu.Bunu satışa çıkmadan önceki ilgiden ve meraklı sorulardan anlayabiliyoruz.Bu kulaklık Eylül ayında duyurulmuş ve o zamandan beri heyecanla beklediğimiz bu kulaklık hala satışa çıkmamıştı.

Şu andan itibaren Amazon.com'da bu kablosuz cihaz astronomik fiyatıyla boy gösteriyor.Sipariş verebilirsiniz ancak henüz stoklara girmediğini de belirtelim.Nokia Müzik+ uygulamasından kısa bir süre önce duyurulan bu cihaz Nokia'nın müzik üzerine yoğunlaştığını hissettiriyor.

Geçen sene piyasaya sürülen PurityHD serisinin bir kaç önemli yenilikle yükseltilmiş hali olan Nokia Monster Purity Pro kulaklıkları önemli özelliklerle karşımıza çıkıyor.Bunlardan en önemlisi PurityHD'nin aksine kulağı örten yapısı.Bu sayede daha fazla gürültü önleme ve konforlu yapısıyla artıları topluyor.

En dikkat çekici özelliği ise entegre NFC ve Bluetooth teknolojisi.Burada önemli olan ise NFC eşleştirme teknolojisi ile eski yöntemlere göre bağlanılan cihazlarda çok daha kolay müzik akışı yapabilmesi.

Tek dezavantajı ise Nokia Lumia cihazlarda bulunan dolby digital ve ekolayzır özelliklerinin kablosuz modda çalışmaması.Bu özellikleri aktif hale getirebilmek için kulaklığı kablosuz kullanmamız gerekiyor.

İyi bir haber ise bu kulaklığı hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanabiliyoruz.Bu sayede pilden tasarruf yaparken müzik keyfimizi katlıyoruz.
[video=youtube;1jiRvKHskN4]http://www.youtube.com/watch?v=1jiRvKHskN4&feature=player_embedded[/video]​
Diğer dikkat çekici özellikler ise:

• Kablolu veya kablosuz kullanım imkanı
  • Üzerindeki açma kapama tuşu ile kullanım kolaylığı
  • Aktif gürültü önleme sistemiyle mükemmel ses kalitesi
  • Nokia Lumia telefonlar ile kolay eşleşme(NFC ile yaklaştır&paylaş)
  • Güçlü ve yenilikçi tasarımı

Fiyatının $350 olduğunu göz önüne alırsak bir kulaklık için hala çok pahalı.Lumia 620'den daha pahalı olduğunu unutmamak gerek.Ancak kullanım rahatlığı ve her zaman en iyisini isteyenler için çok iyi bir seçenek olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, n000k ve Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mükemmel kulaklık ve muhteşem ikili :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
alical33

alical33

Üye
türkiyede daha ucuz değilmi ? yoksa bu daha üst modelmi

ecel54

ecel54

Üye
bu kulaklığın cyan rengini benim telefona takacağımı hayal ettimde bir an süper olurdu :aha:

n000k

n000k

Üye
çok pahalı beee $349.00 :blink::agla2:

Placebo-

Placebo-

Üye
Fiyatı görünce "ahoo" dedim yani.

PureFood

PureFood

Üye
Olmuş bu ama Türkiye'de tutmaz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tasarim Harikasi Ya =]

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
çok güzel yaa acaba türkiye fiyatı ne kadar

uMTOku

Üye
Beats by drenin firması değil mi
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Samet.25

yuh hacı telefon parası. d

uMTOku

Üye
Kasa olarak Monster diye biliyorum da teşekkürler :)
Sent from my Lumia 920 using Board Express

doctorrr

doctorrr

Üye
Acayip bi' şey yaa...

serinaga

serinaga

Üye
Vatan Bilgisayar'da sanırım 429 TL. idi ...

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu bahsedilen Pro . Vatan bilgisayardaki normal olan. Proyla aralarında fark var

dedereis123

dedereis123

Üye
Beats alana kadar 1000 lira ya insanlar bunu alabilir yani beatsdan daha iyi olduğuna eminim
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

komando04

komando04

Üye
güzel ile pahalı hem yan yana kardeş olmuşlardır bu her şeyde böyledir,mesela güzel çok güzel bir bayan 100de 90anı parası olana bakar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Yuuh o nası fiyat ? 200 daha ekle Lumia 920 al . Lumia 920 in varsa git İphone 5 al . Yok ben kulaklık istiyorum diyosan koş o parayla Dr beats al . Manyak bunlar

Üst Alt