Aynı simgeler yine arkadaşım. Sadece butonların yerinde ufak bi değişme var.kardeş herşey için teşekkürler de bu programın 1.0.5.0 sürümünde olaylar daha farklı yani indirme kısmı koyduğun resimlerdeki gibi değil onu da sana zahmet bi gösterebilicek misin
Aslında dediğin doğru , daha basit anlatmak için öyle demiştim.

Hocam çok acil bir şey soracağım. Ben 25pp'de oyunları indirirken tuşa basınca Apple ID istedi. Ben de yazdım, ama Turkish Apple ID olduğu için kabul etmedi. Ben de programı kapatıp iTunes'u açtım, Apple ID'mi ABD olarak işaretleyip tekrar denedim. Ama bu sefer de aynı uyarıyı verip ABD Apple ID diye uyarı verdi. Sence ne yapmalıyım ? Cevabını çok acil bekliyorum![]()
itunes kullanmışın 25pp kullanırken tek çözüm restore
buna da çözüm bulundu :
restore etmeye gerek yok avuç içinde elma olan kısma gidin en sağ yukarıdaki yeri tıklayın ve bekleyin bir daha Apple Id sormayacak.
ben itunes'u acsam da apple id sorunum olmuyo hemen siliniyo 25ppden yuklenenler bilgisayarimi yetkilendirdigim halde
neyse artik 25pp de kullanmiyorum 
Malesef..acaba pp de asphalt 7 yok mu ben mi bulamadım?
Ne demekk..tesekkurler
Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım nedense. Çözümünü o programı silip yine pp25 üzerinden indirerek gideriyorum.selamlar 25pp yi kullanıyorum ama bir sorum olacak bazı uygulamalar için appstore üyelik ve şifremi istiyor mesla sahibinden uygulaması için acaba bu tür uygulamalar yüklemek için bir yol yokmu appstore şifremi girip indirsem sorun olurmu
iTools pgoramı ile. Hem daha basit hem daha kullanışlı.
http://www.maxicep.com/iphone-genel...lama-icerik-yonetici-file-manager-611321.html
Yüklediğim resimler bir önceki versiyona ait olduğu için yanlış işlem yapmış olabilirsin. 2. resimde dikkat ettiysen basman gereken yer apple simgesini tutan el olmalı. Yeni versiyonda bu sıra değiştiği için yanılmış olabilirsin. Lütfen simgelere bakarak bir daha dener misin?Hocam 25PP Yi Bugün İndirdim Vers. 1.05 Uygulamalarda Sizin bahsetttiğiniz Gibi 2 Seneçek Çıkmıyor Bahsettiğiniz Yerden Girince Uygulama İndir Diyince Aple Kimliği İstiyor Fakat İlk Yere Tıklayıp indiridğinizde Telefona Aktarınca Version Failed Bilmem Ne Diye Bir Uyarı Alıyorum Neden Olablilir ?
Program çince evet.Ama kullanımı resimde gösterdiğim kadar basit. Açılmamasını anlayamadım.25pp kuruyom acilmiyo hata veriyo.ayrıca bilgisayarda çincemi yüklü olmalıki