Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaasphalt 7 grafik sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege195
Üye
Konu Sahibi
asphalt 7 grafik sorunu
merhaba arkadaşlar ben asphalt 7'Yi indirdim ve görsellerine videolarına baktığımda grafikleri çok güzeldi tabletime yükledim ve grafikleri kötüydü grafiklerini arttırmak için yapılabilecek bir yol varmı lütfen bana yardım edin !!!
Kerim.
Üye
Ayarlardan graphics'e girdin mi?var mi bilmiyorum ama?
merhaba arkadaşlar ben asphalt 7'Yi indirdim ve görsellerine videolarına baktığımda grafikleri çok güzeldi tabletime yükledim ve grafikleri kötüydü grafiklerini arttırmak için yapılabilecek bir yol varmı lütfen bana yardım edin !!!
bir çözüm bulamadık ama hepinize ilginiz için teşekkür ederim
sotkalı
Üye
Paylaşılan Sürüm tablet sürümü değildi , İndirdiğin Çözünürlük farklı cihazlara ait olduğu için sen tablete kurunca sorun yarattı. Tablete göre ekran sürümünü bulman gerekir , Ben hem cep hem tablet kullanıyorum.
Paylaşılan Sürüm tablet sürümü değildi , İndirdiğin Çözünürlük farklı cihazlara ait olduğu için sen tablete kurunca sorun yarattı. Tablete göre ekran sürümünü bulman gerekir , Ben hem cep hem tablet kullanıyorum.