Flash player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Flash player
Arkadaşlar forumda yeniyim konu doğru yerdemi bilmiyorum k.b sorum şu xperia z almayı düşünüyorum ancak bazı karşılaştırmalarda flash player desteği yok denildi gerçeklik payı nedir yazarsanız sevinicem...

Samet.25

yoksa yuklersin varmi yokmu bilmiyom ama benim acedede yok yukledim aciyo

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
bazı sitelerde araştırdım yükleyince uyum sorunu yaşayabilirmiş .

- - - Eklendi - - -

başka bilgisi olan yok mu?

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaşlar forumda yeniyim konu doğru yerdemi bilmiyorum k.b sorum şu xperia z almayı düşünüyorum ancak bazı karşılaştırmalarda flash player desteği yok denildi gerçeklik payı nedir yazarsanız sevinicem...

ARKADASLAR BU ADOBENİN ANDROİDDEN DESTEGİNİ CEKTİNİ VE BUNDAN SONRA DESTEKLEMİYECENİACİKLAMASİ VE 4.2 Jeaklbean dan tibaren gerceklestini duyurmustu,Yalnizsony markali telefonlarda deil tum mmarka vee modeller icin gecerli,degisiklik yapmazlar geri a:dim atmazlarsa, 2. olaraksa eski surumlerde flash player calismakta fakat cok uzun surecegini sanmiyorum'guncel flashplayer ciktinda androidler guncelliyemiyecegindeen acmiyacaktir
sonuc olarak kisa bir sure(3-5 ay) daha flashplayerle video izlenecek dogrudan su anki bilgilere gore tabiki'o sebebten telin marka ve modeli farketmiyor.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorum daha olacak.Bu xperia z nin bataryası çıkmıyomuş.İlerde daha yüksek mah lı bataryalar çıkarsa napıcaz?

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaşlar bir sorum daha olacak.bu xperia z nin bataryası çıkmıyomuş.ilerde daha yüksek mah lı bataryalar çıkarsa napıcaz?

ciksa ne yapcann?genelde bir telefonun bataryasi digerine olmuyorki,yuksek batarya demek ya kakinlik artar,ya uzunluk;zaten takamiyacaksin,bir uyari daha 1500 mah bataryadan asagisini almayinn,derim ekran boyutuna gorede daha yuksek olmasina dikkat edin

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
ciksa ne yapcann?genelde bir telefonun bataryasi digerine olmuyorki,yuksek batarya demek ya kakinlik artar,ya uzunluk;zaten takamiyacaksin,bir uyari daha 1500 mah bataryadan asagisini almayinn,derim ekran boyutuna gorede daha yuksek olmasina dikkat edin

eyvallah.

- - - Eklendi - - -

xperia z html 5 kullanıyormuş acaba bu platform netten oyun açabilecek mi?

sekil_27

sekil_27

Üye
baska bir platform kullaniyor;aciyormuki ?(simbiani kastediyorum) zannetmemm
iphonuda dusunun derim,

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Html 5 açmaz mı netten oyun fln?

- - - Eklendi - - -

Bilgisi olan var mı?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar araştırmalarıma göre html 5li telefonlar faceden oyun açıyormuş.Doğruluk oranı sizce nedir?

Xelord

Xelord

Üye
html5 daha çok oturmadı heralde, pek de bilgim yok gerçi :D (Ben html5 destekli dolphin tarayıcı da netten oyun oynamıştım, dandik bir şeydi tabi, zaten tarayıcı betaydı.)
Yüklenir ya derdimiz flash player olsun.
iphone filan da hiç düşünme.

sekil_27

sekil_27

Üye
flash festegi oldugu surece androidli teller acar;sayet zamanla flash destegi androidden kalkarsa acmaz,MARKA VE MODEL ONEMLİ DEİL,ONEMLİ OLAN ADOBE FLASH PLAYER DESTEGİNİN ANDROİDLERDE DEVAM EDİP ETMEMESİİİİ.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Flash gtti androidten xperia z alcam insallah güzeldir h5

sekil_27

sekil_27

Üye
su anki aciklamalar ve bilgiye gore bu sekilde,bu kadar android telefon,tablet flash playersiz ozelliklen tabletler bir hic oluca icin destek devam edebilir diye dusunuyorum,su an son cikan iphonede bile flashplayer yokk, umariz ticari bir manevradir ve geri adim atarlar yoksa ozelliklen tabletler cop olurrrrr

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
su anki aciklamalar ve bilgiye gore bu sekilde,bu kadar android telefon,tablet flash playersiz ozelliklen tabletler bir hic oluca icin destek devam edebilir diye dusunuyorum,su an son cikan iphonede bile flashplayer yokk, umariz ticari bir manevradir ve geri adim atarlar yoksa ozelliklen tabletler cop olurrrrr

Araştırdım apple fln flashn güvenlik açıklığı var fln die düşman olmuşlar. inşallah h5 flasha yetişir.

sekil_27

sekil_27

Üye
ya arkadas ne guvenlikmisss;hepimiz sanki ust duzey devlet gorevlisimiyiz;ne acigi.ne guvenligi;h5 falanda yetisenez.olay ticari diye dusunuyorum;

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir.Bi şekilde yükleriz xperia z ye :)

sekil_27

sekil_27

Üye

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
sekil_27

sekil_27

Üye
Oww.Peki sana h5 yetiyor mu?telinin modeli ne?

arkadaşım ben flashplayerden bahsettim.4.2 neal bean dostum rom yukledım flashplayerden gormuyorflash yukle diyor ve kadroları açmadı,araştırdım hepsinde 4.2 lerde bu sorun varmış, gelin Xperia ray.sorun telden seul 4.2 jealbeanda.html 5 yetmez, flasplayerı tutmaz.su an kaldırdım 4.1 uzerine kurulu costum. roma dondum.flashplayer sımdılık çalışıyor,uzun surmez diye dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt