şu laptop nasıl bi bakın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
şu laptop nasıl bi bakın ?
merhaba şu laptop şu oyunları açarmı acaba.

call of duty modern warfare 3
pes 2010 - 2012
need for speed shift
need for speed hot parsuit
call of duty 2
need for speed underground 2
euro track simulator
need for speed most wanted
call of duty black ops 2
battlefield bas company 2
far cry 2

işte bu oyunları açarmı bu laptop...

ANIL

ANIL

Admin
Medium ayarında oynayabilirsin. Yüksek grafik isterim dersen bu ekran kartı yarı yolda bırakır.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
önerebileceğim bir laptop varmı acaba bu oyunları iyi kaldırsın yeter.

fk555897

fk555897

Üye
Bütçeni söylersen öneride bulunabiliriz.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
1000 lira civarı bir bütcem var.

fk555897

fk555897

Üye
Bu laptobun özellikleri güzel fiyatı da 1200 tl civarı çoğu oyunu rahat kaldırır.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Bu laptobun özellikleri güzel fiyatı da 1200 tl civarı çoğu oyunu rahat kaldırır.

aslında laptopu arkadaşım alacağı için konu açmıştım ben. ona sorduğumda 1200 beni aşar dedi 1000 lira tam bütçem var dedi. ona göre laptop önerirseniz iyi olur. Ve ayrıca yukarıdaki Acer laptop alınabilirmi nasıl????

Samet.25

samsunglara bakmani tavsiye ederim bide dell lere

deforze

deforze

Üye
media marktta 899 tl ye i3 islemcili bir dell laptop vardı özelliklerini tam hatırlamıyorum ama 1 gb amd readon hd 7650 ekran kartı vardı sanırsam 500 gb hdd sanırsam ram da 4 gb ya da 3 gb dı

Samet.25

media marktta 899 tl ye i3 islemcili bir dell laptop vardı özelliklerini tam hatırlamıyorum ama 1 gb amd readon hd 7650 ekran kartı vardı sanırsam 500 gb hdd sanırsam ram da 4 gb ya da 3 gb dı

i5 den alti gitmez uzun sureli bisey istiyosa

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
1000 tl ye oyun laptopu alamazsın... ekran kartını falan yakarsın

- - - Eklendi - - -

ama oyun ıcın 1000 tl ye masaustu toplarsın

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

hmm modeli ne acaba

1000 tl ye oyun laptopu alamazsın... ekran kartını falan yakarsın

- - - Eklendi - - -

ama oyun ıcın 1000 tl ye masaustu toplarsın

önerebileceğim bir laptop varmı acaba?

fk555897

fk555897

Üye
aslında laptopu arkadaşım alacağı için konu açmıştım ben. ona sorduğumda 1200 beni aşar dedi 1000 lira tam bütçem var dedi. ona göre laptop önerirseniz iyi olur. Ve ayrıca yukarıdaki Acer laptop alınabilirmi nasıl????

Yalnız şöyle bir şey var. 1000 TL ye arkadaşın istediği oyunları kaldırabilecek bir bilgisayar bulmak çok zor hatta imkansız.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şöyle bir şey var. 1000 TL ye arkadaşın istediği oyunları kaldırabilecek bir bilgisayar bulmak çok zor hatta imkansız.

Anladım dediğini. Fakat bütçe bukadar arkadaşımın. Şu laptop sence nasıl Samet.25 arkadaşımız i5 iyi felan demiş ona göre bir laptop buldum bu laptop yukarıda bahsettiğim oyunları kaldırırmı acaba?

larten123

larten123

Üye
gold magazalarında haftasonu indirimleri var çok uygun kardeş bak onlara

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Ya tamam golda da bakarım biriniz cevaplayın artık şu laptop yukarıda belirttiğim oyunları açarmı ???????

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Ya tamam golda da bakarım biriniz cevaplayın artık şu laptop yukarıda belirttiğim oyunları açarmı ???????

dusuk grafıklerde acar ekran kartı gayet ıyı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
1000 liraya alinan laptoptan hayir gelmez parani sokaga atmak olur parani biraz biriktir en azindan butceyi 1500 lira yap ki uzun sure gotursun seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...