5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
vay sonunda çıkmış ama daha 2. Ayda ya :D hakancım eline koluna sağlık varya sen olmasan kesin sıkılır satardim bu telefonu :D allah razı olsun kardeşim
dualarınız yeter bana... alacaksanda başka telefon bende olanlardan al sonra gördüklerinden başım ağırmasın :d

- - - Eklendi - - -

telefon açılmıo

local modede kaldıysa usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç

- - - Eklendi - - -

eyvallah sağol hakan bey
rica ederim

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan kardeşim Megoo icon paketini acaba paylaşabilir misin ? Çok fena bir şey :) bizim c5-03 için Deniyecem ofw :)

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim Megoo icon paketini acaba paylaşabilir misin ? Çok fena bir şey :) bizim c5-03 için Deniyecem ofw :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

belleye özeldir.. çekebilirsen çek yazılımdan ama kesinlikle paylaşma...

Süleyman

Süleyman

Üye
FP5 için Teşekkürler.

çilekeş03

Üye
selam kardeş.Bir videoya takıldım nokia x6'da göstermiş .X6 için
böyle birşey mümkün mü? Yapılabilir mi?

EmReRoĞlU

Üye
saol telefon süper oldu tam da istediğim buydu helal olsun

liyla

liyla

Üye
kardeş şu anda bu cwf yi kullanıyorum cihaz yazılımında 26.06.2012 yazıyo bide xpreessmuzic tuşuna basıl dığında bi tepki vermiyo titreşim var ama tepki vermiyo acil cevaplarsanız çook iyi olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu anda bu cwf yi kullanıyorum cihaz yazılımında 26.06.2012 yazıyo bide xpreessmuzic tuşuna basıl dığında bi tepki vermiyo titreşim var ama tepki vermiyo acil cevaplarsanız çook iyi olur

güncelleme 01.02.2013 de çıkacak... telefonu kapat aç çalışacaktır...

logart67

Üye
telefonu açıpda flashlasak olmuyomu ya kapalıyken dediğini yapınca can't detect flashing server hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

o sorunu hallettim simdi de rm-356 secince no ini files found diyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açıpda flashlasak olmuyomu ya kapalıyken dediğini yapınca can't detect flashing server hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

o sorunu hallettim simdi de rm-356 secince no ini files found diyo
oluşturduğun kalsör isimlerini kontrol et yanlış yazmışın

logart67

Üye
bi beklersen eğer vericem hemen biraz zaman alıcak ama bi on dk ya veriyorum bilgileri :)

logart67

Üye
id : 442 168 298 şifre 6766

Üst Alt