Kardeşim sünnet olduuu :ehe Hadi bunu kutlayalım :disko: :halay3: :dance:
Enes Üye CouTFeeL' Alıntı: obaa pilavın içine atın kesileni Genişletmek için tıkla ... hep derler ama yapan var mı
CouTFeeL' Alıntı: obaa pilavın içine atın kesileni Genişletmek için tıkla ... hep derler ama yapan var mı
Enes Üye .TremmerT.' Alıntı: Yoktur be Genişletmek için tıkla ... belki sana yaptılar söylemeden ne biliyon
CouTFeeL Üye TheFenomen' Alıntı: hep derler ama yapan var mı Genişletmek için tıkla ... biz bulgaristan göçmeniyiz ama aslen Türküz bir kaç kez gittim Bulgaristana oradakiler eskiden yapıyorlarmış
TheFenomen' Alıntı: hep derler ama yapan var mı Genişletmek için tıkla ... biz bulgaristan göçmeniyiz ama aslen Türküz bir kaç kez gittim Bulgaristana oradakiler eskiden yapıyorlarmış
Enes Üye neyse - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: biz bulgaristan göçmeniyiz ama aslen Türküz bir kaç kez gittim Bulgaristana oradakiler eskiden yapıyorlarmış Genişletmek için tıkla ... amaç ne peki ? ya da yapılma sebebi
neyse - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: biz bulgaristan göçmeniyiz ama aslen Türküz bir kaç kez gittim Bulgaristana oradakiler eskiden yapıyorlarmış Genişletmek için tıkla ... amaç ne peki ? ya da yapılma sebebi
CouTFeeL Üye TheFenomen' Alıntı: neyse - - - Eklendi - - - amaç ne peki ? ya da yapılma sebebi Genişletmek için tıkla ... bazıları şaka amaçlı ama gavur kökenli olanlar bişeyin olacağını sanıyolarmış
TheFenomen' Alıntı: neyse - - - Eklendi - - - amaç ne peki ? ya da yapılma sebebi Genişletmek için tıkla ... bazıları şaka amaçlı ama gavur kökenli olanlar bişeyin olacağını sanıyolarmış
Enes Üye CouTFeeL' Alıntı: bazıları şaka amaçlı ama gavur kökenli olanlar bişeyin olacağını sanıyolarmış Genişletmek için tıkla ... Töbe ya Rabbi töbe
CouTFeeL' Alıntı: bazıları şaka amaçlı ama gavur kökenli olanlar bişeyin olacağını sanıyolarmış Genişletmek için tıkla ... Töbe ya Rabbi töbe
Legendary. Üye Konu Sahibi Atmıyoruz be bişey hastenede kestirdiler bende dersanedeyim şuan gidemedim daha veletin yanında
Enes Üye CouTFeeL' Alıntı: bu sefer kuru fasulyenin içine atalım Genişletmek için tıkla ... illaki yedircez yani onu kaçar yok
CouTFeeL' Alıntı: bu sefer kuru fasulyenin içine atalım Genişletmek için tıkla ... illaki yedircez yani onu kaçar yok