anna iconlar var modlar bölümünde onları kullan symbian belledeki iconlar olurHakan bişey dicem ama yanlış anlama...
Ya bu fp5 teki menü ikonları symbian belleninkine çok benzemiyor ben menü ikonu yapmak istiyorum kendi telefonuma.. sence nasıl yapabilirim yani symbian belle ninki gibi olsun istiyorum menümü ama sakın yanlış anlama sana kötüsün demek istemiyorum..
gerekli herşey sitede mevcut kardeşim. birazda kendine göre düzenlesen daha iyi oluristek değilde aklıma gelen bir şey var. Yeşil ışık güzel. Birde şarj dolunca kırmızı ışık yansa. Birde seçenek olsa fb5 a fb5 b diye. fb5a Standart. fa5b ise ovi senk. Ve çok istek alınan ufak programcıklar. .
Sabirsizlikla bekliyoruz
anna iconlar var modlar bölümünde onları kullan symbian belledeki iconlar olur
- - - Eklendi - - -
gerekli herşey sitede mevcut kardeşim. birazda kendine göre düzenlesen daha iyi olur
- - - Eklendi - - -
tamam kardeşim
Biliyorum zaten şu an senin anna nı kullanıyorum onun menu ikonlarını düzenledim aynı belle gibi oldu bide demişsinya anna ikonlarını kullan diye onun için anna cfw sini mi indirecm nası olcak o?
modlar bölümünde icon paketleri var araştır bulursun
tema edit olarak değilde şebeke & batarya ikonları gizleme modu uygulanarak topbar kullanıldıgında bazı sorunlar oluyor evet (mesajlarda, işlem kaydında üst kısmın kaybolması gibi...) ama gülü seven dikenine katlanacak
hakan izin verirsen fp5 in lite (haritalar,mağaza vs. bir çok uygulamanın olmadığı, daha da sade bir sürüm,, benim gibi telefonu sadece internete girmek konuşmak ve mesajlaşmak için kullananlar için) ve topbarlı versiyonlarını (topbar sevenler için) yapayım. ister anasayfaya eklersin ister yorumlarda kalır, ama isteyen faydalansın. sen bilirsin izin verirsen yapıcam. fp5 şimdiden hayırlı olsun güzele benziyor eline sağlık 
Kardeş Şu Sorunları Belirtmek İstedim;
1- Kamerada odaklama çerçevesi resim odaklanınca ortaya çıkıyor.(Odaklamaya göre yeşil ve sarı renk olan çerçeve.
2-Diğer bir sorun ise şifreli wifi ağlarını şifresiz olarak gösteriyor.(Orjinal yazılımda şifreli olanlarda küçük kilit resmi çıkıyordu bunda yok.)
3- Çektiğim bir resmi silmek istediğinde 3-5 sn beklemem gerekiyor yoksa kamera zaten kullanılıyor şeklinde hata veriyor.
4- Birde kardeş topbarı soruyorum ana sayfada var diyosun ana sayfada wigged lar var onun içinde yok mümkünse link atarmısın kardeş. TEŞEKKÜRLER...
fp5 i sabırsızlıkla bekliyorum :P şuanda windows phone cfwni kullanıyorum, değişiklik olsun diye yüklemiştim. fena sayılmaz ama belle nin yerini tutamaz, belle daha stabil, topbar yüzünden de değil. topbar stabil olmasa kendim kullanmam. topbarı kullanmayı bilmeyenler sürekli kapanıyor vs. şikayet ediyor ama bence tek sorun telefon açıldığında otomatik açılmaması (son sürümde). onu da kendim açıyorum sorun çözülmüş oluyortema edit olarak değilde şebeke & batarya ikonları gizleme modu uygulanarak topbar kullanıldıgında bazı sorunlar oluyor evet (mesajlarda, işlem kaydında üst kısmın kaybolması gibi...) ama gülü seven dikenine katlanacak
hakan izin verirsen fp5 in lite (haritalar,mağaza vs. bir çok uygulamanın olmadığı, daha da sade bir sürüm,, benim gibi telefonu sadece internete girmek konuşmak ve mesajlaşmak için kullananlar için) ve topbarlı versiyonlarını (topbar sevenler için) yapayım. ister anasayfaya eklersin ister yorumlarda kalır, ama isteyen faydalansın. sen bilirsin izin verirsen yapıcam. fp5 şimdiden hayırlı olsun güzele benziyor eline sağlık
![]()
hocam 4 3 olanı da var dimi
konuyla ilgili mesaj görmedim ben...Benim sorumu görmedin hakan?
N97ye portlama veya herhangi bisey olmazmı?
daha güncelleme yayınlanmadı ki. 01.02.2013 de yayınlanacakgüncelleme için teşekkürler Hakan bey.Ancak benim versiyon bilgileri 260.06.2012 görünüyor ancak sizin paylaştığını görüntüde 01.02.2013 acep yanlış bir yükleme mi? yaptım.