Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 820 de konumu amerika yaparsak mağaza ne olur?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekoks20
Üye
Konu Sahibi
Lumia 820 de konumu amerika yaparsak mağaza ne olur?
Arkadaşlar bildiğiny üzere windows phone türkiye mağazasında bir çok uygulama yok. amerika konumlu bir mail adresi alıp telefonu sıfırdan kursam amerika mağazsındaki programları yukleyebilir miyim?
Arkadaşlar bildiğiny üzere windows phone türkiye mağazasında bir çok uygulama yok. amerika konumlu bir mail adresi alıp telefonu sıfırdan kursam amerika mağazsındaki programları yukleyebilir miyim?
amerika magazasina gecmek icin o kadar zahmete gerek yok ki.
Ayarlar/dil-bolge/ulke>amerika yap telefonu yeniden başlat tamamdir. İstedigin zaman ayni yolla tekrar Türkiye yapabilirsin.
ekoks20
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler. peki o mağazadan yüklediklerim geri türkçeye geçince çalışır mı)
bolge dili amerikaya yapıp google aramayı yukledim simdi tekrar türkçe dedim. bakalım çalışacak mı bu arada bolge dili değiştirince belki güncelleme çıkar dedim ama yne yok
bende olmadı wp 7.8 yüklediğim zaman hesap girişi yapmadan türkiye falan yaptım market falan türkiye oldu ama giriş yapınca yine amerika oldu
ekoks20
Üye
Konu Sahibi
evet çalıştı ama iki skıntı var
1-arama ozelliği ie 10 dan google yapınca google uygulamsını değilde google mobil sayfasını açıyor.
2- türkçe sesli arama yapmıyor.