[Nokia 603 ve c6-01 denendi] Symbian^3 Signed 187 Adet

Sponsorlu Bağlantılar

umitgul18

umitgul18

Üye
Üstad yavaş biraz, hızına yetişemiyoruz :D

umitgul18

umitgul18

Üye
:) h.a.w.x oyunu var onu göremedim onu koy istersen. Bir de Gangstar Rio City of Saints var onuda koyabilirsin. :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:tşk:

umitgul18

umitgul18

Üye
Gangstar Rio City of Saints oyunu jar uzantılı. Bu uzantılı oyunların signedi veya unsignedi olmaz. Ben sana oyunu upload edip burada paylasırım. Sen resim aramaya basla :).

--------

Buyur link " http://s2.dosya.tc/server25/5MKykl/GangstarRio4.jar.html "

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar Rio City of Saints oyunu jar uzantılı. Bu uzantılı oyunların signedi veya unsignedi olmaz. Ben sana oyunu upload edip burada paylasırım. Sen resim aramaya basla :).

--------

Buyur link " "
bunu mu diyodun bunu biliyorum zaten ama koymaya değer bulmamıştım bi daha yükleyip bakayım:)

- - - Eklendi - - -

The Settlers

---eklendi---

ImMin0rKinq

ImMin0rKinq

Üye
Kardeşim Çok saolasın Mütiş Hepsi birbirinden güzel bir kaç oyun dışında Nokia 701 de çalışmayan oyun yoktur bilginize

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ImMin0rKinq:tşk:

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
    Konu Sahibi
Gear Wager
Animal Matching
Kroshi
Pixeline and The Jungle Treasure
Smiles Drop HD

---eklendi---

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Çok saolasın Mütiş Hepsi birbirinden güzel bir kaç oyun dışında Nokia 701 de çalışmayan oyun yoktur bilginize

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ImMin0rKinq:tşk:
:rica: çalışmıyo derken 701e has sanırım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
çok hızlısın :) daha varmı :)

by.frozen

by.frozen

Üye
:yuru:yuru:yuruon numara, beş yıldız konu :yuru:yuru:yuru

MaxipmaN

Üye
dalton deli gibi kasardı burdan indirdim, kastı düzelmedi atıyorum yeniden başlatınca veya kapatıp açınca düzeliyor deli gibi level kastım :ehe

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
    Konu Sahibi
dalton deli gibi kasardı burdan indirdim, kastı düzelmedi atıyorum yeniden başlatınca veya kapatıp açınca düzeliyor deli gibi level kastım :ehe
bol leveller diyelim o zaman :)
bi bende kasmıyo heralde bu dalton :)

samet_sarıhan

Üye
SaOl

baykuş1

Üye
teşekkürler

Üst Alt