sıkıldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
sıkıldım :(
abilerim sıkılmaya başladım bu durgunlaktan eyvallah elinizden geldiğince her şey ama bari qtweak ile ilgili genel bir konu açsanızda bilgilendirseniz meego türkiye de ki çok dış hatlar ile değinmiş ben içerik istiyorum ona göre kurcalayacam ve klavye temasını değiştirmek istiyorum bunun içinde yardım istiyorum sizlerden

pRime.

pRime.

Üye
qtweakteki temaları ayarlarken root oluyor musun?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
sormuyor ki tweak öyle bir soru ? :(

pRime.

pRime.

Üye
sormasına gerek yok sen ayrı bir terminal aç root ol sonra tekrar dene.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
sormasına gerek yok sen ayrı bir terminal aç root ol sonra tekrar dene.

root oldum D 8 30 yaptım yani kozzi ı phone yazanı yükledim şu an reboot oluyor bakalım ne olacak.

- - - Eklendi - - -

anaaa harbi root olmak gerekiyormuş saol serdar abi ya niye daha önce söylemedin :D 30 şeyin içinden en güzeli hangisi ıphone yi beğenmedim :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

root oldum D 8 30 yaptım yani kozzi ı phone yazanı yükledim şu an reboot oluyor bakalım ne olacak.

- - - Eklendi - - -

anaaa harbi root olmak gerekiyormuş saol serdar abi ya niye daha önce söylemedin :D 30 şeyin içinden en güzeli hangisi ıphone yi beğenmedim :D
Sormadın ki daha önce mertcan :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şimdi gördüm :)

pRime.

pRime.

Üye
Rica ederim mertcan ben son sürümü kullanmıyorum ama bana baya hoş gözükmüştü iphone klavyesi orjinali gibi neredeyse. Bir de o klavyeyle renklerinden dolayı yazması daha kolay oluyor bence. Bu şekilde tecrübe ettim.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim mertcan ben son sürümü kullanmıyorum ama bana baya hoş gözükmüştü iphone klavyesi orjinali gibi neredeyse. Bir de o klavyeyle renklerinden dolayı yazması daha kolay oluyor bence. Bu şekilde tecrübe ettim.

ben IPHONE yi seçince siyah koyu siyah bir kalevye geldi abi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Uyuyun artık yarın devam edersiniz :ehe

pRime.

pRime.

Üye
günaydın abi. :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
serdar abi nasıl oldu bu bende istiyorum bunu ama bir türlü yapamıyorum :( link olarak veremezmisin

- - - Eklendi - - -

gene olmamaya başladı delirecem ya :(

mert_1047

mert_1047

Üye
serdar abi nasıl oldu bu bende istiyorum bunu ama bir türlü yapamıyorum :( link olarak veremezmisin

- - - Eklendi - - -

gene olmamaya başladı delirecem ya :(

Quick tweak klavye teması değiştiren tweakin düzgün çalışması için temiz backup alman gerekiyor. Aksi takdirde sorunlar çıkabilir. İlk önce quick tweakde K seçeneği ile temiz backup al ardından sırasıyla d-8-30 bu yol Serdarın kullandığı klavyeyi kullanmanı sağlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Günaydın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Quick tweak klavye teması değiştiren tweakin düzgün çalışması için temiz backup alman gerekiyor. Aksi takdirde sorunlar çıkabilir. İlk önce quick tweakde K seçeneği ile temiz backup al ardından sırasıyla d-8-30 bu yol Serdarın kullandığı klavyeyi kullanmanı sağlar

Ustad da gelmiş hoşgeldin Mert :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
mert abi sayesinde sorun çözüldü ALLAH razı olsun kendinden çok da güzel oldu klavye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt