Çok cici birşey olmasına gerek yok içerik bol olsun yeter![]()
hoş dursa yeterTabu nasıl bir oyun?
- - - Eklendi - - -
bir de sana zahmet benim un2yi tamamlasan![]()

ne sağ sol ileri gerisi...sadece vitesi zamanında atma (drag).atarsa video devam eder atamazsa blown engine olur![]()
basit gözüküyor fakat vitesi zamanında atmayı nasıl ayarlıycaz bide elinde video varmı yada oyunu küçük pencerede başlatmayı biliyormusun
vaay anladım şimdibasit gözüküyor fakat vitesi zamanında atmayı nasıl ayarlıycaz bide elinde video varmı yada oyunu küçük pencerede başlatmayı biliyormusun
- - - Eklendi - - -
Yni nasıl bi kod yazıcaz ki yeşil yada mavi olduğu zaman geçsin

if(buton.onPress)=function{
video.play();
}
else{
gotoAndPlay(x);
}
E tuşa bastığında geçecek kardeşim
Kod:if(buton.onPress)=function{ video.play(); } else{ gotoAndPlay(x); }
Hani frameler var ya ;
ama yeşil yada mavi olduğunda geçceğini kırmızı olunca blown olduğunu nasıl ayarlıycaz
buton.onPress=function{
gotoAndPlay(3);
}
onEnterFrame=function{
if(oyun._currentframe==60){
gotoAndPlay(4);
}
}
Senin yazdığın hangisi için geçerli bilmiyorum da Adobe Flash CS3 AS2'de karşılığı ;cihani butonlarda neden
on(press){
gotoAndPlay(x);
}
kodunu kullanmıyorsun?
buton.onPress=function{
gotoAndPlay(x);
}
Flash ı bulan adam bunu okursa kahrından ölür.E tuşa bastığında geçecek kardeşim
Kod:if(buton.onPress)=function{ video.play(); } else{ gotoAndPlay(x); }

Anlamadım dediğini
Flash ı bulan adam bunu okursa kahrından ölür.
Verdiğin kod çalışmıyor.Mesela video 20. framede ve devam ediyor 22. frameye gelirse eğer zamanında basılmadığı için gotoAndPlay(x); yazarsın.Movie clip yap ve adını buton koy daha sonra frameye şunları yaz:
buton.onPress=function(){
video.gotoAndPlay(23);//Buraya butona tıklanırsa gidiyor ve 22. frameden kurtuluyor.
}
Ama o mantığın hatalı olduğunu farkettim.Yenisini yazdım

Videoya çift tıklayınca gelir frameleri.Video tek frame içindemi oluyor framelere mi ayrılıyor ayrılıyorsa iyi
verdiğim kod as2 zaten hem seninkinden kısa ve herkes bunu kullanıyor bildiğim kadarıyla
Bilgisayarı kullanabilsem denerdim de...Şey mi bu butonsuz tıklama?Dalton Awasome gibi bir şey olurAslında animasyon da yapabilirsiniz bi hikaye filan bulursunuz çizimi kalemle yapıp bilgisayara atarsınız.Daha önceden yaptığım birşeydi.