Wp7.8 ile cinemagraph ve smartshoot gelicek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wp7.8 ile cinemagraph ve smartshoot gelicek

Microsoft wp7.x cihazlar icin hazirladigi wp7.8 guncellemesinde üc ebatli live tile,bing duvar kagidi gibi yeni ozellikler verse de kullanicilar hayal kirikligina ugramişti.

Fakat gorunen o ki Nokia kullanicilarinin bu hayal kirikligi bir nebze de olsun giderilecek. Nokia wp7.8 guncellemesine ek olarak verecegi uygulamalar listesini biraz daha genişletti.

Ringtone Maker
Contacts Transfer
Bluetooth Transfer
Nokia Counters
Photobeamer
Angry Birds Roost

Bu listedekiler daha önceden wp7.8 ile wp7.5 kullanicilarina verilecegi aciklanan uygulamalardi. Bugun ise iki uygulama daha listeye eklendi.
Cinemagraph ve Smartshoot. Bakalim ilerleyen donemde Nokia kullanicilarina daha ne gibi surprizler yapicak.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yine De Az ..
Apple IOS 6'yi 3G Cihazina Bile Yukleme Imkani Vermisti Galiba .. Destek Bu Iste ..
Uzgunum MicroSoft .. Olmadii

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine De Az ..
Apple IOS 6'yi 3G Cihazina Bile Yukleme Imkani Vermisti Galiba .. Destek Bu Iste ..
Uzgunum MicroSoft .. Olmadii

kusura bakma da bende iphone 3gs var. 3g'ye ios 4.3.3'ten sonrası verilmedi. 3gs'e verilen ios6 da lumia900'e verilen wp7.8'in yarısı bile etmez.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Yukleniyor 3GS'ye Diye Biliyorumm ..
Ama Bence Microsoft Cok Cok Yetersiz Kaldi WP 7.8'de .. MS Taraftariyim ..
Ne ScreenShot Var .. Ne Dogru Duzgun Uygulama .. 6 Aydir Bekliyorum .. Magazada Isime Yarayan 6 - 7 Uygulamadan Baska Uygulama Cikmadi .. Hepsi 1 MB En Fazla 15 MB .. Ilginc Gercekten .. =/

yukicik

Üye
Windows phone 7.8 le gelen yenilikler Bluetooth Share, Creative Studio ve wp8 deki gibi ana menüde ki dosyaların boyutlarını değiştirebiliyosun başka farklı bişey yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows phone 7.8 le gelen yenilikler Bluetooth Share, Creative Studio ve wp8 deki gibi ana menüde ki dosyaların boyutlarını değiştirebiliyosun başka farklı bişey yok.

Creative Studio zaten var. Diğerlerini konuda belirttim zaten.

yukicik

Üye
Ringtone Maker dan bahsetmişsin benim telefon yeni garantiden geldi anakart değişmiş ve 7.8 yüklü geldi ama bahsettiklerinden yoktu

Contacts Transfer 7.5 te vardı
Bluetooth Transfer 7.8 de eklenmiş
Nokia Counters yok
Photobeamer yok
Angry Birds Roost yok

ecel54

ecel54

Üye
Ringtone Maker dan bahsetmişsin benim telefon yeni garantiden geldi anakart değişmiş ve 7.8 yüklü geldi ama bahsettiklerinden yoktu

Contacts Transfer 7.5 te vardı
Bluetooth Transfer 7.8 de eklenmiş
Nokia Counters yok
Photobeamer yok
Angry Birds Roost yok

marketten kendin yükleyeceksin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yukicik

Üye
Nokia nın kendi uygulaması var mı Ringtone Maker ın?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buyur buradan yukleyebilirsin.

yukicik

Üye
Çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt