Symbianlı Telefon Artık Üretilmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Symbianlı Telefon Artık Üretilmeyecek
Akıllı teknoloji dünyasına ayak uydurmaya çalışan ve oldukça gerilerde kalarak küllerinden doğmak isteyen Nokia, artık Symbian işletim sistemli telefon üretmeyecek. Son dönemlerde ağırlıklı olarak Windows Phone ürünlerini sunan Nokia, Symbian devrini bugünden itibaren kapatmış bulunuyor.

Aslında bu karar süpriz olmadı. Geçtiğimiz haftalarda Nokia’nın Symbian’a veda edileceği konuşuluyordu. Ve sonunda bugün resmi açıklama geldi. Nokia için Symbian macerası resmen bitmiş oldu. Şirket, 808 PureView telefonun Symbian’lı son telefonu olduğunu da açıkladı.

Artık Symbian yerine Windows Phone telefonları Nokia cephesinden göreceğiz. Bakalım ilerleyen aylarda hangi yeni Nokia akıllı telefonları göreceğiz.

Kaynak: Nokia

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
smarterphone nokianın yeni işletim sistemi

- - - Eklendi - - -

ve de nokia carla

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben chip den duyduklarımı söylüyom bende onun yalancısıyım

ka_za

ka_za

Üye
Windows telefonlar ne zaman ucuzlar orasıda önemli satışlar için. yada ne zaman ucuz model cıkar

Samet.25

Insallah uretmez android varken smbasian zor satilir artik

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
ben chip den duyduklarımı söylüyom bende onun yalancısıyım

Haber zamanı ne zaman söyler misin?

Windows telefonlar ne zaman ucuzlar orasıda önemli satışlar için. yada ne zaman ucuz model cıkar

Aslında son model akıllı telefonlara bakınca hepsi aynı fiyatta 2000 TL civarı yani.
Insallah uretmez android varken smbasian zor satilir artik

Android'den değilde Windows Phone 8 işletim yüzünden artık üretilmeyecek artık oraya kaydı ibre.

murat.122a

murat.122a

Üye
symbian lı telefonlar ne olacak çalısmayacakmı

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
çalışacak ama aile'ye yeniler katılmayacak.
Wp'yi de tutturamazsa batar nokia.
Ama bizim milletimiz öyle 2bin tl falan dinlemez şimdi almam der sonra bunu alayım başka değiştirmem der yenisi çıkar onuda alır. Yani

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Telefonları satmak gerek :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
symbian telefon arşivi felan mı kursak ne :ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
haber eskiymiş dikkat etmemişim

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bence saçma olmuş. Çünkü Symbian'lı cihazlar Nokia Lumia 920'den bile çok satıldı. Nokia orta ve düşük segment'li telefonlarda rakipsiz eğer böyle bir hata yapılırsa çok büyük zarar göreceklerdir... Umarım böyle birşey yapmazlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Asha serisi telefon satışları Nokiayi ayakta tuttu geçen sene. Symbian kolay kolay ölmez.

Joker.

Joker.

Üye
Mezarını İos kazdı androide imam oldu bence

MrTech

MrTech

Üye
Nokia'ya gecen mesaj attım daha tık yok.WP üstüne gidiyorlar.Adamlar artık WP haricinde Symbian falan umrunda degil.Bu Symbian nereye kadar geliştiririz görücez.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Symbian aslında iyiydi fakat geliştirilmeyince geri kaldı.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
wp ilk çıktığında fazla tutulmamıştı zaten nokia neden böyle bişey yaptı acaba.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Bence saçma olmuş. Çünkü Symbian'lı cihazlar Nokia Lumia 920'den bile çok satıldı. Nokia orta ve düşük segment'li telefonlarda rakipsiz eğer böyle bir hata yapılırsa çok büyük zarar göreceklerdir... Umarım böyle birşey yapmazlar.

Asha serisi telefon satışları Nokiayi ayakta tuttu geçen sene. Symbian kolay kolay ölmez.

Kaynak nokia arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca son çeyrekte nokia kar etti Wp 8 sayesinde.Hem düşük özellikli bir telefon üretip orta halli kullanıcılarıda düşünebilir android gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt