Bu kizi anlayamadim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angrygrill

Üye
kiza bak eger utangacsa sesini sana uydurmaya calisiyorsa seni seviyordur ama cins cins espriler yapip abuk subuk guluyorsa kendini kizin gozunde dusurmenin bir alemi yok derim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
kiza bak eger utangacsa sesini sana uydurmaya calisiyorsa seni seviyordur ama cins cins espriler yapip abuk subuk guluyorsa kendini kizin gozunde dusurmenin bir alemi yok derim

Kiz utangaz utaniyor hic ayni yerde oldugumuzda konusmuyor benle utandigindan

angrygrill

Üye
tamamdir patlat bombayi gitsin iste.. bi yerlere gotur kizi kafe falan teklif et buyuk ihtimalle olur bu is anlattigina gore

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
haddimi aştıysam çok özür dilerim hocam da gerçekten şimdiki kızlar böyle :cry:

Ama bu kiz oyle bir kiz degil 10 yildir taniyorum kizi ve aylesi ni de

- - - Eklendi - - -

tamamdir patlat bombayi gitsin iste.. bi yerlere gotur kizi kafe falan teklif et buyuk ihtimalle olur bu is anlattigina gore

Kiz ankaraya gelirse gotururum zatey aylem 2 bir soruyo aniş senle niye konusmuyo diye dogal olarak birsey diyemiyorum

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
hocam en iyisi kızla tekrar konuş, böyle beklemekten iyidir.

- - - Eklendi - - -

edit:
kızı ara, istersen seni görmeye ankaraya gelebilirim hem yarım kalan konuşmamızı tamamlarız falan de
:pc:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hocam en iyisi kızla tekrar konuş, böyle beklemekten iyidir.

- - - Eklendi - - -

edit:
kızı ara, istersen seni görmeye ankaraya gelebilirim hem yarım kalan konuşmamızı tamamlarız falan de
:pc:
Ankarada kalan benim o baska yerde kaliyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edecek yok mu

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Arkadaşım karar ver ve zaman kaybetme den git karşısına çık ve konuş,konuş ki ilerde aklına geldikçe dert yanacağına,gülüp geçesin çünkü o zaman kolunda muhtemelen sevdiğin kız olacaktır...!

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım karar ver ve zaman kaybetme den git karşısına çık ve konuş,konuş ki ilerde aklına geldikçe dert yanacağına,gülüp geçesin çünkü o zaman kolunda muhtemelen sevdiğin kız olacaktır...!

Bu kizdan baska kiz olmayacak

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Kız seninle dalga geçiyor bence.

PixelWolf

Üye
Bunu en yakın bildiğin kıza sor kızları kızlar anlar ancak :D

• Beğen
Tepkiler: asfwefdsvcsascf
silentattack

silentattack

Üye
küçük sürprizler yap panpa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt