kiza bak eger utangacsa sesini sana uydurmaya calisiyorsa seni seviyordur ama cins cins espriler yapip abuk subuk guluyorsa kendini kizin gozunde dusurmenin bir alemi yok derim
Lutfen benim kiz hakkinda kotu konusma

haddimi aştıysam çok özür dilerim hocam da gerçekten şimdiki kızlar böyle![]()
tamamdir patlat bombayi gitsin iste.. bi yerlere gotur kizi kafe falan teklif et buyuk ihtimalle olur bu is anlattigina gore
Ankarada kalan benim o baska yerde kaliyorhocam en iyisi kızla tekrar konuş, böyle beklemekten iyidir.
- - - Eklendi - - -
edit:
kızı ara, istersen seni görmeye ankaraya gelebilirim hem yarım kalan konuşmamızı tamamlarız falan de![]()
Arkadaşım karar ver ve zaman kaybetme den git karşısına çık ve konuş,konuş ki ilerde aklına geldikçe dert yanacağına,gülüp geçesin çünkü o zaman kolunda muhtemelen sevdiğin kız olacaktır...!
Kız seninle dalga geçiyor bence.
Kız seninle dalga geçiyor bence.
Kızlar tanılmaz isterse 500 yıllık tanıyo ol onların ne yapacaklarını kestiremezsin tam olarak10 yil askin dir taniyorum kizi oyle yapacak biri degil

Kızlar tanılmaz isterse 500 yıllık tanıyo ol onların ne yapacaklarını kestiremezsin tam olarak![]()

Kızlar tanılmaz isterse 500 yıllık tanıyo ol onların ne yapacaklarını kestiremezsin tam olarak![]()
Bunu en yakın bildiğin kıza sor kızları kızlar anlar ancak![]()

Bunu en yakın bildiğin kıza sor kızları kızlar anlar ancak![]()