beyler ben gaçar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arak çorbası

arak çorbası

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler ben gaçar
burda benim gibi extasy kafası yaşayan biri bulamadım. Herkes normall konuşuyor hiç laf cambazlığı yapabilen birisi yok. Sıkıldım la 1 kişi çıksın bari benim gibi. Neyse şimdilik gaçar kendinize iyi bakın.

doctorrr

doctorrr

Üye
Senin gibiler için inci sözlük diye bi' platform mevcut. Bence sen orda takıl forum ortamı kasıntı geliyorsa

arak çorbası

arak çorbası

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OPC

OPC

Üye
Ağlarım gitme

arak çorbası

arak çorbası

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bence kaybolmamam en iyisi. Zira kaybolursam sabah koşa koşa hastaneye gidersin ve karnınden ben çıkarım.

- - - Eklendi - - -

la benle laf yarışına girmeyin olm la.

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
bu laflar boy boy cowboy :pro:

- - - Eklendi - - -

:ehe

• Beğen
Tepkiler: arak çorbası

Samet.25

Gule gule .d

doctorrr

doctorrr

Üye
Son bir ekleme, iki lafı bi' araya getiremeyen bi' trolün banlanma sebebini absürd bulması normal. Bu arada şikayetçin benim |-)

Buraya çift motorla dalıp abuk subuk konular açıp ta 'hehe x sitesine bak anaokul çocukları doluşmuş' diyebilecek kadar da moronsunuz. Rezilliğe bak insanda biraz utanma olacak.

MrTech

MrTech

Üye
Son bir ekleme, iki lafı bi' araya getiremeyen bi' trolün banlanma sebebini absürd bulması normal. Bu arada şikayetçin benim |-)

Buraya çift motorla dalıp abuk subuk konular açıp ta 'hehe x sitesine bak anaokul çocukları doluşmuş' diyebilecek kadar da moronsunuz. Rezilliğe bak insanda biraz utanma olacak.

:zong::kro2::halay3::rock::disko:

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
niye banlandı şimdi

- - - Eklendi - - -

yinede bu banlanması için bir sebep değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt