Bana kasıntı gelmiyor , beni kasıntı geriyorSenin gibiler için inci sözlük diye bi' platform mevcut. Bence sen orda takıl forum ortamı kasıntı geliyorsa

Dur kovayı tutayım altına ziyan olmasın . Kuşlar için kapının önüne bırakırım sabahAğlarım gitme

Dur kovayı tutayım altına ziyan olmasın . Kuşlar için kapının önüne bırakırım sabah![]()
bence kaybolmamam en iyisi. Zira kaybolursam sabah koşa koşa hastaneye gidersin ve karnınden ben çıkarım.
Şimdi kaybol
bu laflar boy boy cowboy
- - - Eklendi - - -
![]()

Bana kasıntı gelmiyor , beni kasıntı geriyor![]()
Bu şekilde ölümüne saçmalayacak ancak ve ancak bir kişi tanıyordum ve tahminimde de yanılmamışım. Git çöplüğünde debelen

Son bir ekleme, iki lafı bi' araya getiremeyen bi' trolün banlanma sebebini absürd bulması normal. Bu arada şikayetçin benim
Buraya çift motorla dalıp abuk subuk konular açıp ta 'hehe x sitesine bak anaokul çocukları doluşmuş' diyebilecek kadar da moronsunuz. Rezilliğe bak insanda biraz utanma olacak.

Son bir ekleme, iki lafı bi' araya getiremeyen bi' trolün banlanma sebebini absürd bulması normal. Bu arada şikayetçin benim
Buraya çift motorla dalıp abuk subuk konular açıp ta 'hehe x sitesine bak anaokul çocukları doluşmuş' diyebilecek kadar da moronsunuz. Rezilliğe bak insanda biraz utanma olacak.
Önceden sınırsız süreyle uzaklaştırılmış sahte bir üyelik. Fazla söze gerek yok.niye banlandı şimdi
- - - Eklendi - - -
yinede bu banlanması için bir sebep değil