Sense 5 yeni ekran görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Sense 5 yeni ekran görüntüleri

HTC’nin kullanıcılar tarafından çok sevilen arayüzü Sense’in son sürümüSense 5’e ait ilk ekran görüntüleri, HTC M7’nin internete sızan fotoğraflarıyla birlikte yüzünü göstermişti.XDA geliştiricisi mdeejay tarafından paylaşılan yeni görsellerde 3 boyutlu halkanın kaldırılmış olması ve yazı tipindeki değişiklikler ilk dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Samet.25

hosuma gitti benim tesekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
Begenmedim

lordufuk

lordufuk

Üye
Berbat

PriZm

PriZm

Üye
Beğenmedim.özelliklede ana ekran 5800 da kullandığım spb shelle benzemiş

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kesim fake bu ne ya :zzz:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sense ' den sogudum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4 çok daha güzeldi sanki. Daha denemedim ama güzel görünmüyor. Umarım yanılırım.

Uruloki

Uruloki

Üye
O m7 diye gösterilen cihaz htc butterfly ın uluslararasi versiyonu ama m7 nin rom u degisitirilip atılmış

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu eskilerinden daha güzel :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Begenmedimm =/

doctorrr

doctorrr

Üye
Sense sağlam arayüzdür de olmamış bu ya :dry:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Çok etkileyici değil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Fuvki yorumda türkiye ve gelmeyecek kelimesi geçmiyor sen nasıl başardın bunları çıkarmayı

yabancı bir kaç siteye göre Avrupa'ya gelmeyecekmiş. Haberlerin tarihlerine bakmadım ama :hmmm

pckobat_78

Üye
Bu arayüzün sense 5 olacağını sanmıyorum...

Uruloki

Uruloki

Üye

yabancı bir kaç siteye göre Avrupa'ya gelmeyecekmiş. Haberlerin tarihlerine bakmadım ama :hmmm

Fuvki şöyle düşün adamlar droid dna 'nin niye uluslararasi versiyonunu çıkardılar avrupada satmak icin sadece avusturalyada satmak için değil zaten ıngiltere ve rusyada önce siparise çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt