Maşallahı varmış hani kol gibiBu da benim başlangıç ekranım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da benim başlangıç ekranımAncak kusuruma bakmayın fotoyu eklemeyi beceremedim link atıyorum..
bu arada resim boyutu da büyükmüş 2 saatte yükledi 
sen yanlış gelmişsin burası wpcilerin yeri
Bu da benim başlangıç ekranımAncak kusuruma bakmayın fotoyu eklemeyi beceremedim link atıyorum..

sen yanlış gelmişsin burası wpcilerin yeri
Takvim ve batarya uygulamalarının ismi nedir?Bu da benim başlangıç ekranımAncak kusuruma bakmayın fotoyu eklemeyi beceremedim link atıyorum..

Buna edebiyatta Tariz Sanatı diyoruz
yoo aslinda iyi olmuş.bir tarafta Klasik birbirinin benzeri arayuzler demode ikon şekilleri diger tarafta modern ve benzersiz yenilikci arayuzu,etkileşimli canli live tile'lari ile wp modern arayuzu. Karar vermek ve karşilaştirmak daha kolay olur.

Takvim "Live Calendar"Takvim ve batarya uygulamalarının ismi nedir?![]()
Ortalık kutulardan geçilmiyor
Araştırdım ama bulamadım, bu kutulardan kurtulmanın bir yolu yok mu?
Var tabiki, iOS yada Android kullanmak .)))

Ortalık kutulardan geçilmiyor
Araştırdım ama bulamadım, bu kutulardan kurtulmanın bir yolu yok mu?
Tek düze derken?!
Windows Phone zaten bu kutular üzerine kurulu, amacı ios ve Android'deki tekdüze olan ikonlardan kullanıcıyı kurtarmak.
Tek düze derken?!
İyi de üstad ben bu kutular kadar tek ve düze birşey görmedim. Cihaza sözüm yok, ancak; kişiselleştirme boyutunda durum çok vahim. Birkaç basit renk değişikliğinden başka da bir özelleştirme bulamadım.
Forumdaki yorumların gazına geldik, almış bulunduk. Kullanalım bakalım, belki zamanla birşeyler düzelir.
NOT: Sakın kimse yazdıklarımdan alınıp, gücenipte savunmaya geçmesin. Herkes memnun olacak diye birşey yok.
İyi forumlar.
Yadırgama hemen.. Yorumlarda tabi ki herkes sevdiği cihazı övecek güzelliğinden bahsedecek bu durum böyle.
Bayiye gidip inceleme yapmadan mı aldınız cihazı da şu anda pişmansınız ?

Pek çok defa inceleme fırsatım oldu. Ama incelemelerim sırasında kişiselleştirme derecesinde çokta bir inceleme yapamadım. Eski bir Nokia kullanıcısı olarak daha esnek bir arayüz olur umudum vardı. Doğal olarak bu da beni üzdü. Hepsi bu![]()