Askeri Lise ye giden var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Askeri Lise ye giden var mı ?
Biraz bilgi verir misiniz nasıl ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben sınavına girmiştim.85 puan aldım.Mülakatlarada girdim.Kayıt sıram geldi ama gitmedim.Son anda fikrimi değiştirdim.Şimdi kuzenim gidiyo.Bayağı disiplinli.Gece nöbetlerine felan çıkıyosun.Öldürür insanı.

Kerim.

Kerim.

Üye
Disipline dayanabileceksen git.bu arada ibadet falan yaparken gorurlerse seni direk atarlar.islamla iliskini ya kescen yada gizlice yapcan.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben dayanırdım ama işte göz bozuk benim :(

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
Disipline dayanabileceksen git.bu arada ibadet falan yaparken gorurlerse seni direk atarlar.islamla iliskini ya kescen yada gizlice yapcan.

aynen bende öyle bir şey duymuştum, eve aramaya geliyorlarmış kuran falan görürlerse liseden atıyorlarmış. :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ben dayanırdım ama işte göz bozuk benim :(

bende polis kolejine gircektim ama bi tanıdık polis gözüm bozuk diye boşuna girme demişti.

Metin MF

Metin MF

Üye
Allahsızlar.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
:O
Neymiş la ora öyle sanki hapishane

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
eğer çok istiyorsan lise bitene kadar dikkat edersin sorun olmaz.

Mert

Mert

Üye
Okuyup bırakan birinden dinlediklerime göre oldukça disiplinliymiş. Eğitimleri oldukça zormuş. Mesela sabahın köründe uyandırıp buz gibi denize yüzmeye falan götürüyorlarmış. Sabrını sınamak için her şeyi yapıyorlarmış.
Bu arada atılan kişiler "dinci" kişiler "dindar" olanlar değil.

spy ghost

spy ghost

Üye
aynen bende öyle bir şey duymuştum, eve aramaya geliyorlarmış kuran falan görürlerse liseden atıyorlarmış. :hmmm
eee daha ? :aha:

- - - Eklendi - - -

bende polis kolejine gircektim ama bi tanıdık polis gözüm bozuk diye boşuna girme demişti.
aynen 0,0 isterler

:O
Neymiş la ora öyle sanki hapishane
buyrun burdan yakın ne hapishanesi ya adamlar disiplin istiyor orası düz lise değil

eğer çok istiyorsan lise bitene kadar dikkat edersin sorun olmaz.
haklısın lise bitince sonra bi akademi sonra 15 yıl hizmet hesapla artık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt