IOS dan şaşman bende sanırım , iphone 5 pahalı biraz onun yerine 4S alsan da işini görür. ama apple kullanıcı olarak çoğu zaman iyi ki android kullanmıyorum demişimdir![]()
fiyat beni korkutmuyor 
Git arkadaşım paranı değecek bişeye ver. Bende başlığa 4S demek için geldim ama madem para derdi yok, 5 derim bende.. Galaxy S3'müş falan da bunlardan uzak dur arkadaşım plastik yığını. Ben WP8 kullanıcısıyım memnunum ama tercihlerin arasında iPhone kesinlikle. Yarı yolda bırakmaz.

müzik istiyorsan ikisi program+müzik istiyorsan htc şarj istiyorsan nokia![]()
philips daha iyi 1 ay şarjı giden telefon yapmıştı adamlar zamanında

Ah HTC ahhh yapmıyorki şekli şemali güzel bi telefon, çok tipsiiiizbence One X+ With Beats Audio and Android
iPhone 5'te fena değil ama one x+ başka birşey bence
- - - Eklendi - - -
bu arada iphone 5 gittigidiyor'da 2.000 TL civarına düştü
- - - Eklendi - - -
hayır ya ne nokiasıphilips daha iyi 1 ay şarjı giden telefon yapmıştı adamlar zamanında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ah HTC ahhh yapmıyorki şekli şemali güzel bi telefon, çok tipsiiiiz![]()

Ah HTC ahhh yapmıyorki şekli şemali güzel bi telefon, çok tipsiiiiz![]()

bence One X+ With Beats Audio and Android
iPhone 5'te fena değil ama one x+ başka birşey bence
- - - Eklendi - - -
bu arada iphone 5 gittigidiyor'da 2.000 TL civarına düştü
- - - Eklendi - - -
hayır ya ne nokiasıphilips daha iyi 1 ay şarjı giden telefon yapmıştı adamlar zamanında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

tabi ki de zevk meselesi ama şöyle keskin hatlı bi tasarımı olsaydı
ne tipsiz mi ? beyaz one x veya one x plus bir yakından incelemeni tavsiye ederim çok karizmatikler ama siyahımsı olanlar benimde hoşuma gitmiyor one x e beyaz yakışıyor![]()

bencede s4 beklenmeliBence ikisini de alma en iyisi samsung galaxy note 2 veya galaxy s4 ü bekle acele etme.

Htc one x 4 çekirdekli iphone 5 2 çekirdekli diğer özellikleri arasında pek fark yok. Ancak bana sorarsan iphone her zaman htc den iyidir.