Nokia E71 Yazılım Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Yazılım Yükleme
Arkadaşlar merhaba dünde konu açtım ama açtığım konuyu bugun bulamadım :) nokia e71'e yazılım yükletmeye gittim dün ve dam yarım saat'de yaparız dedi yapıyordu programlar hata verdi 3. programı denedi vermedi dedi ve telfonu actık beyaz ekran geldi ve kapandı adam yarın gel yaparız dedi cihaz kalsın fln dedi bende bırakmadım aldım bugun götürdüm 10'da verdim 2,3 gibi olur dedi gittim daha olmadı fln dedi bende yarım saat'de bir aradım sonra 1,2 kere daha dükkana gittim gelmedi daha fln diye oyaladı akşam ittim ve çıragına 20 tl verdi gönderdim telfonu almaya bi yarım saat'de onu bekledim cihaz geldi facebook myspce youtube ovi store fln diye şeyler gelmiş bazı klasörlere cihaz 2.el alındı 3. gün oldu kullanalı şimdi sorum şu adam cihaza kendi mi yüklemiş bana yazılımı yükledigi için otamatik yuklendigini söyledi doğrumudur yazılım yukletmeden öncenokiapcye baglayıp baktıgımda son yazılım yuklu gozukuyordu böyle şeyler yoktu

oguzzz52

oguzzz52

Üye
evet o prolar oluyor telde :)
Ben E63e nokia suiteden güncellediğimde face.mysapce twitter ovi mağaza falan geliyo

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
o prolar orjinalinde var ;)

Legendary.

Legendary.

Üye
Anladığım kadarıyla hard format atılmış (Yeşil tuş+3+*+açma tuşuna basılı tutarak.)O yüzden silinir onlar.Ama bi eksikliğini hissetmezsin bende kullanmıyorum onlar :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler telefonun bugun tus kılıdını acıp menu tusuna basınca ekranamenü gelmedi sag alltta beyaz bı kare geldı gerı geldım sonra yaptım ama duzelmedi 2,3 kere denedim düzelmedi telfonu kapatıp actım duzeldi simdi sorum bu facebook myspace youtube ovi (nokia mağaza oldu) rehberovi chat haritalar gps verisi yer işaretleri'ni silsem cihaza bir zararı yada eksikligi olur mu lutfen anlatın cıhaz bana bozuk gıbı gelıyor fabrıka ayarlarına tekrar yukle yapıp duruyorum bana önereceginiz şeyler var mı bılgı uygulma fln

Legendary.

Legendary.

Üye
arkadaşım bende hard format attım ve silindi onlar ama gerek duymuyorum onlara sorun olmaz :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapcam anlatırmısın peki tavsiye edecegin uygualamar bılgıler var mı

Legendary.

Legendary.

Üye
Opera Mini kur yeter sana :)

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
hard resetmiydi neydi yapayım mı neler gıdıyor ne kadar saglam neler eksılıyor

eeenzo

Üye
yha hard mard tırt onlar .d bende e71 kullanıom maxide geziniom ole o menu seyını anladım bitek o bndede oluo kasıo bu telefonlar. Yha da demin seksenleri izliomdum aadamın sahın çok kpmik yha ne geyikçi adamım :D

- - - Eklendi - - -

yha hard mard tırt onlar .d bende e71 kullanıom maxide geziniom ole o menu seyını anladım bitek o bndede oluo kasıo bu telefonlar. Yha da demin seksenleri izliomdum aadamın sahın çok kpmik yha ne geyikçi adamım :D

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Allaha Şükür Bugun Olmadı Hard Olayını tavsiye eden arkdaş yardımcı olabılır mı

oguzzz52

oguzzz52

Üye
hard format basit bişi
### telefonu kapatacaksın ve hafıza kartınıda çıkar.
### sonra elinle * 3 ve yeşil arama tuşuna basarken nokia yazısı gelene kadar telefon açma tuşuna bas. nokia yazısı gelince format tammdır :)

- - - Eklendi - - -

unutmadan eğer bunu yaparsan telefon hafızasındaki herşey silinir haberin ola

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
bunun ne tararı var pekı sureklı yaparsak cihaa zarar verir mi ?

Legendary.

Legendary.

Üye
bunun ne tararı var pekı sureklı yaparsak cihaa zarar verir mi ?

Telefonun ilk aldığın hale geri döner.Hızlanır öyle düşün :) Hard formatın bi zararı olmaz cihaza.Ama sürekli bu işlemi yaparsan bilemiyorum :hmmm

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
nasıloldugunu anlatırmısın

Legendary.

Legendary.

Üye
nasıloldugunu anlatırmısın

tabiki :)
Telefonun yedeğini al(Numaralır sim karta-Dosyalarını hafıza kartına.)
Sonra telefonun şarjı her ihtimale karşı dolu olsun.
Hafıza kartını ve simkartı çıkar.
Telefonu kapat.
*+3+yeşil tuş+açma tuşuna basılı tut.
Ülke ayarı gelene kadar elini bırakma.

Telefonu yedeklemeyi unutma çünkü herşey silinecek :ünlem:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Deniyeceğim peki 2sorum olacak bugun telfondan internete girerken hopörler kısmından cızttt dıye sesler gelıyordu neden olabılır birde youtube'dan müzik acılmıyoryanı vidioacılmıyor neden daha önce açmıştım

- - - Eklendi - - -

yardım lütfennn

Legendary.

Legendary.

Üye
Hard format attın mı ?
Hoparlör hakkında bilgim yok ama youtube için dediklerimi yap:Menü>Araçlar>Ayarlar>Uygamalar>RealPlayer>Akış>Şebeke ayarı yapın. :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
hard format olmadı dedigini yaptımama bisey olmadı

Legendary.

Legendary.

Üye
Nasıl olmadı hocam :hmmm telefon kapalı iken(Batarya dolu olsun) Aynı anda Yeşil tuş 3 * ve açma tuşuna basılı tutucaksın.Ülke ayarı gelene kadar bırakma elini...

:ünlem: Her şey silinir yedek almayı unutma sakın :ünlem: