telefonun büyük ihtimal xperia modellerinden biri veyahut htc modellerinden birisi. bootloader kiliti açik telefonunun.
o zaman 2. el aldın ve ucuz aldı isen imei numarası değişik telinin. yada root yaptın bunlardan birihayır telefon modeli S3
o zaman 2. el aldın ve ucuz aldı isen imei numarası değişik telinin. yada root yaptın bunlardan biri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızimei sorgulama yapar misin? (telefonun arama yerine *#06# tuşlayarak) ordaki yazan bilgileri yazar misin? (imei yazma)
telefonun ayarlar kısmına girip orda en altta telefon hakkında bölümüne gel ve orda yazanları yazar misin buraya.
burdaki şeyler yaziyor mu orda?
Dostum arkadaşlar yanlış bilgi vermiş ROMla vs. alakası yok.Aynı sorunu ben de yaşadım
Eğer daha önce bir Launcher kurduysan bu Launcher dosyalarını Dosyalarım kısmından silmen gerekiyor.
Tabi ki önce Launcher ın uygulamasını ayarlardan silmen gerekli.
Hangi Launcher'ı kulanıyorsun? Go ise Dosyalarım kısmında Go ile başlayan ne varsa silmen gerekli
- - - Eklendi - - -
Ekleme yapayım 2 adet dosya olması gerekli Go ile başlayan
- - - Eklendi - - -
dedigin gibi go ile başlayan iki dosya vardı go store ve go theme adında... onları da sildim ama nafile. inadı tuttu telefonun
Daha önce başka bir launcher kurmuş muydun?