"cihazınız modifiye edildi" ne demektir?

Sponsorlu Bağlantılar

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
"cihazınız modifiye edildi" ne demektir?
arkadaşlar benim telefonumda "cihazınız modifiye edildi. yazılım güncellemeleri mevcut değil" diye bir yazı çıkıyor. bu ne anlama geliyor ve neden güncelleme yapamıyorum? (güncelleme kontrolünü cihazdan yapıyorum)

custave

custave

Üye
fabrika ayarina dön-düzelir

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarina dönünce bütün ayarlarım ve uygulamalarım silineceği için yapmak istemiyorum. başka bir yolu yokmu bu işin? kiesten de güncelleyemiyorum. uygulama bileşenleri yükleniyor diyor ve % 99 da takılıp kalıyor.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
telefonun büyük ihtimal xperia modellerinden biri veyahut htc modellerinden birisi. bootloader kiliti açik telefonunun.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
o zaman 2. el aldın ve ucuz aldı isen imei numarası değişik telinin. yada root yaptın bunlardan biri

katılıyorum. telefonuna çakma imei yapilmiş. çünkü samsung yeni nesil telefonlarına güncellemeleri imei üzerinden dağıtıyor. başka bi nedeni yok diye biliyorum?

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar. telefon imei no orjinal. cihaza daha önce root yapılmıştı. şimdi root u kaldırdım ama aynı sorun devam ediyor malesef

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
imei sorgulama yapar misin? (telefonun arama yerine *#06# tuşlayarak) ordaki yazan bilgileri yazar misin? (imei yazma)

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
imei sorgulama yapar misin? (telefonun arama yerine *#06# tuşlayarak) ordaki yazan bilgileri yazar misin? (imei yazma)

Durumu :IMEI numarası kayıtlı
Kaynak :İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici :Samsung Korea
Pazar Adı: Samsung GALAXY S3 GT-I9300 Model Bilgileri: Samsung GALAXY S3 GT-I9300
Sorgulama Tarihi 24.01.13

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
stock rom mu kullanıyorsun?

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
o ne ki? nasıl anlaşılır o

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
telefonun ayarlar kısmına girip orda en altta telefon hakkında bölümüne gel ve orda yazanları yazar misin buraya.
burdaki şeyler yaziyor mu orda?

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ayarlar kısmına girip orda en altta telefon hakkında bölümüne gel ve orda yazanları yazar misin buraya.
burdaki şeyler yaziyor mu orda?

android sürümü: 4.1.1
ana bant sürümü: I9300 XXDLID
yapım numarası: JLO

yigitovski

yigitovski

Üye
Dostum arkadaşlar yanlış bilgi vermiş ROMla vs. alakası yok.Aynı sorunu ben de yaşadım
Eğer daha önce bir Launcher kurduysan bu Launcher dosyalarını Dosyalarım kısmından silmen gerekiyor.
Tabi ki önce Launcher ın uygulamasını ayarlardan silmen gerekli.

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
evet su anda launcher kullaniyorum. dediklerini hemen uygulayacagim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Dostum arkadaşlar yanlış bilgi vermiş ROMla vs. alakası yok.Aynı sorunu ben de yaşadım
Eğer daha önce bir Launcher kurduysan bu Launcher dosyalarını Dosyalarım kısmından silmen gerekiyor.
Tabi ki önce Launcher ın uygulamasını ayarlardan silmen gerekli.

launcher ı kaldırdım ve launcher a ait ne varsa hepsini sildim. telefonu yeniden başlattım ama sonuç malesef aynı. cepten güncellemek isterken yine aynı uyarıyı veriyor

yigitovski

yigitovski

Üye
Hangi Launcher'ı kulanıyorsun? Go ise Dosyalarım kısmında Go ile başlayan ne varsa silmen gerekli

- - - Eklendi - - -

Ekleme yapayım 2 adet dosya olması gerekli Go ile başlayan

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Hangi Launcher'ı kulanıyorsun? Go ise Dosyalarım kısmında Go ile başlayan ne varsa silmen gerekli

- - - Eklendi - - -

Ekleme yapayım 2 adet dosya olması gerekli Go ile başlayan

dedigin gibi go ile başlayan iki dosya vardı go store ve go theme adında... onları da sildim ama nafile. inadı tuttu telefonun

yigitovski

yigitovski

Üye
- - - Eklendi - - -

dedigin gibi go ile başlayan iki dosya vardı go store ve go theme adında... onları da sildim ama nafile. inadı tuttu telefonun

Daha önce başka bir launcher kurmuş muydun?

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce başka bir launcher kurmuş muydun?

evet bi kaç tane kurup beğenmediklerimi kaldırdıklarım olmuştu. launcher ile alakalı bütün dosyaları sildim ama silmediklerim de olabilir. tam okarak hangi dosyaların launcher dosyası olduğunu bilmediğim için, rastgele birşey silerek sistem dosyalarına zarar verebilirim diye düşünüyorum. ayıca telefonumda birşey farkettim. root u kaldırdıktan sonra uygulama menüsünde root a ait CWM diye bir dosya kalmış. bu dosyayı ne yaptıysam silemedim. acaba bununla alakalı olabilir mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt