Futbol Bölümünde Yaşanan Tartışma ve Alınan Cezalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Futbol Bölümünde Yaşanan Tartışma ve Alınan Cezalar
Merhaba arkadaşlar.

Futbol bölümü hepinizin bildiği gibi sıkça tartışmaların yaşandığı ve sıkça ceza uygulanan hassas bir bölümümüz. Fanatik üyelerimiz tutmuş oldukları futbol takımlarını namus ve şeref olgusu gibi koruyup üstüne laf söyletmemekte, bu konuda oldukça hassas davranmaktalar. Fanatiklik her alanda olduğu gibi futbolda da bulunduğu ortama zarar vermekte, keskin sirke misali küpüne zarar vermektedir.

Maxicep yönetim kadrosu olarak hepimizin üzerine düşen ayrı ayrı sorumluluklarımız bulunmakta. Eminim ki hepimiz bu sorumlulukların farkındayız ve elimizden geldiğince sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler, hayatımızdan ayırdığımız değerli vakti Maxicep için kullanmakta ve bu güzel ortamı daha yüksek bir mevkiye getirmek için elimizden geleni yapmaktayız. Ortak paydamız olan Yöneticilik rütbesini taşırken şahsımızın yanı sıra, bu paydada birleşen diğer Yönetici arkadaşları da temsil ettiğimizi unutmamalıyız. Başarılarımız nasıl ki kişisel olmaktan çok Maxicep'e değer kazandırıyorsa, başarısızlıklarımız ve hatalarımız da Maxicep'e değer kaybettirmekte.

Ortak bir amaç için bir araya geldiğimiz bu güzel oluşumda düzenin sağlanması amacıyla bazı kurallar oluşturulmuş ve bu kurallara üyelerin yanı sıra yöneticiler de tabî tutulmuştur. Bizler Maxicep'i temsil eden ve kuralların uygulanmasını sağlayan yöneticiler olarak, denetimini gerçekleştirdiğimiz kurallara uymamak gibi bir hata içerisine düşmemeliyiz. Unutmayınız ki bizler daha fazla sorumluluk üstlenmiş ve bazı olgulardan feragat edeceğimiz taahhütünü vermiş Maxicep üyeleriyiz.

Bu giriş yazısından sonra asıl konuya gelecek olursak;
http://www.maxicep.com/galatasaray/son-dakika-wesley-sneijder-galatasarayda-750758.html

İki gün önce açılan ve Galatasaray Futbol Kulübünün transfer ettiği yeni bir oyuncu hakkında bilgiler içeren bu konuda yaşanmasını istemediğimiz bazı tartışmalar dönmüş ve bu tartışmaların içine iki yöneticimiz dahil olmuştur. Yöneticilerimizin üyelerle ağız dalaşına, tartışmaya girme gibi bir lüxü olmadığını daha önceleri çok kez dile getirmiştik. Şahsınıza, düşüncelerinize yönelik yapılmış bir saldırı mesajına cevap veremez, üyelerimizle tartışmaya giremezsiniz arkadaşlar.

Son dönemde futbol bölümüyle ilgili olarak gerek yönetici, gerek üyelerimizden bir çok şikayet mesajı aldık. Sohbet konusundaki mesajlarımızla ve açmış olduğumuz konularla sizlere bu konuda telkinde bulunduk. Ancak bu telkinlerimizi göz ardı ederek, fanatik yada holigan(uygun kelimeyi bilmiyorum) edasıyla gün içinde girmiş olduğunuz tartışma, yapmayı hiç istemediğimiz bir cezayı almanıza sebep oldu.

mad eagle ve DiaBLoS nickli yöneticilerimiz, rakip takım taraflarını tahrik etmek ve tartışmaya girmek, dolayısıyla futbol bölüm kurallarını ihlal etmek ve yöneticiliğin yüklemiş olduğu sorumluluğu yerine getirmemek nedeniyle "1 Hafta" süreyle futbol bölümünden uzaklaştırıldı.

Bu talihsiz durumun tekrar yaşanmaması umuduyla iyi çalışmalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Praetor, DiaBLoS ve 2 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yukarıdaki yazılanlara ek olarak bu duruma benzer konulardada daha dikkatli olmalıyız.Sonuçta her yazılan mesajın pmlerdede şikayet edilebildiğini unutmayalım kullanalım.

anılbaran

anılbaran

Üye
Futbol ile ilgili ne ilgim var nede bilgim var o bölümlere bile girmiyorum ama yazdığın kulağıma küpe oldu :oke:

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben o bölüme girsem kesin ban yerim, geçmiş olsun arkadaşlar bence sizde o bölüme girmeyin. O bölüm üyelere özel onlar ban yiyebilir ve yeni hesap açabilirler ama bizim öyle bir lüksümüz yok o yüzden futbol bölümünden uzak durun ayrıca ssercan denen şahısada uyuz oldum iyikide girmiyorum o bölüme

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Futbol ile ilgili ne ilgim var nede bilgim var o bölümlere bile girmiyorum ama yazdığın kulağıma küpe oldu :oke:
Valla ben de aynen bunu yazacaktım..
Galatasaraylıyım ama kalecisi kim diye sorsanız onu bile bilmiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve L-LumieRe
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neyse ...
Her şeyin bir başı olduğu gibi bir de sonu vardır . Sıkıntı yok .

Verilen ödül için de eyvallah ...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet yaptığım hataydı olacağı varmış hayırlısı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Elbette hata yapmış , yapılmış olunabilir .
Netice de insanız .

Spor bölümünün kapanmasına ilk karşı çıkanlardan biri benimdir yönetim de . Halen de karşı çıkarım .
İşin garibi o bölümü ciddi anlam da sabote eden sercan'ın halen yönetime rajon kesmesi . Benim kafam buna takılıyor . Arkadaş her konu sabote edilir , amacından çıkartılır , kavga ortamına getirilir mi ?

Bakın spor bölümünde semih ( arslansem ) vardır . Çoğunuz görmüştür arkadaşımızı . İlk üye olduğum zaman onun yüzünden kaç defa ceza yedim ( sanırım 3 ) o da benim yüzümden tabi ceza aldı aynı şekilde .
Yaklaşık 6 seneye yakındır tanırım kendisini . En sevdiğim üyeler arasındadır kendisi . Tartışmak güzeldir ama edebi ile tartışılınca ...

Futbol bölümünde kavga etmek , tartışmak vs vs son derece yersiz . Yahu arkadaş bize ne getirisi var .? Koskoca bir sıfır ...
Zararı var mı peki , fazlasıyla ...
Sneijder aldığı 5 milyon euronun yarısını bana mı verecek şimdi onu savundum diye ... Yok yok yok ....

Gerçekten hepsi boş ...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yönetime girmeden önce Bende Bayağı şiddetli Tartışmalara girmişliğim vardır Yönetici olduktan Sonra elimi eteğimi Çektim.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Elbette hata yapmış , yapılmış olunabilir .
Netice de insanız .

Spor bölümünün kapanmasına ilk karşı çıkanlardan biri benimdir yönetim de . Halen de karşı çıkarım .
İşin garibi o bölümü ciddi anlam da sabote eden sercan'ın halen yönetime rajon kesmesi . Benim kafam buna takılıyor . Arkadaş her konu sabote edilir , amacından çıkartılır , kavga ortamına getirilir mi ?

Bakın spor bölümünde semih ( arslansem ) vardır . Çoğunuz görmüştür arkadaşımızı . İlk üye olduğum zaman onun yüzünden kaç defa ceza yedim ( sanırım 3 ) o da benim yüzümden tabi ceza aldı aynı şekilde .
Yaklaşık 6 seneye yakındır tanırım kendisini . En sevdiğim üyeler arasındadır kendisi . Tartışmak güzeldir ama edebi ile tartışılınca ...

Futbol bölümünde kavga etmek , tartışmak vs vs son derece yersiz . Yahu arkadaş bize ne getirisi var .? Koskoca bir sıfır ...
Zararı var mı peki , fazlasıyla ...
Sneijder aldığı 5 milyon euronun yarısını bana mı verecek şimdi onu savundum diye ... Yok yok yok ....

Gerçekten hepsi boş ...

galatasaraylıların çoğu seni zaten sevmiyo abi :ehe ama üslup denen birşey var ben seni tanımadan öncede fikir ayrılığımız olmuştur tartışmışlığımız var kurallar dahilinde kimsenin rahatsız olmayacağı şekilde tartışma denmez onun dışında zaten kimseyle futbol muhabbeti yüzünden tartışmam heleki forum ortamında fikrimi söylerim konuşurum cevap veririm ama kavga etmem ama sahte üyenin biri alakasız bir şekilde cahil falan filan deyince tepem attı ilk cezam bu benim sahtekar bir üyenin yüzünden olması canımı sıktı ama olması gereken buydu yapacak birşey yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

galatasaraylıların çoğu seni zaten sevmiyo abi :ehe ama üslup denen birşey var ben seni tanımadan öncede fikir ayrılığımız olmuştur tartışmışlığımız var kurallar dahilinde kimsenin rahatsız olmayacağı şekilde tartışma denmez onun dışında zaten kimseyle futbol muhabbeti yüzünden tartışmam heleki forum ortamında fikrimi söylerim konuşurum cevap veririm ama kavga etmem ama sahte üyenin biri alakasız bir şekilde cahil falan filan deyince tepem attı ilk cezam bu benim sahtekar bir üyenin yüzünden olması canımı sıktı ama olması gereken buydu yapacak birşey yok.

Sevmeyenler 3 kişidir kardeşim . Onlarında işine gelmiyor . Futbol cahili insanlar . Cevap vermeye değmezlermiş .:)
Şekil a da görüldüğü üzere ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
geçmiş olsun arkadaşlar üzüldüm ama cahil insana verilebilecek en güzel cevap cevap vermemektir

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Muhakkak orasi öyle tabi .
Ben o konuda adi gecen uyelere sert tepki gosterdigimi dusunmuyorum .
Neyse . Konu kapandi . :)

Spor bölümüne girmeyiz olur biter . Wav mp3 bölümü yeter bana ...:D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Praetor
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım bu konuda kimse kimseye darılmış yada gücenmemiştir.Daha dikkatli olalım bu ben bile olsam özeldende herzaman uyarıyada açığım .Unutmayalım bizler robot değil insanız :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok kesinlikle alinmadim .
Fakat konu da 2 yöneticimiz de forum kurallarina aykiri hareketten vs 1 hafta sure ile spor bolumunden cezalandirilmistir gibi cumle ile konuda denklere edilmesini garipsedim acikcasi .
Goruldugu uzere buradan bilgilendiriliyoruz .
Daha farkli dilde yazilabilirmis sanki konuda .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok kesinlikle alinmadim .
Fakat konu da 2 yöneticimiz de forum kurallarina aykiri hareketten vs 1 hafta sure ile spor bolumunden cezalandirilmistir gibi cumle ile konuda denklere edilmesini garipsedim acikcasi .
Goruldugu uzere buradan bilgilendiriliyoruz .
Daha farkli dilde yazilabilirmis sanki konuda .

Oranın detayını fazla takılmaman gerekir sonuçta siz 1 hafta oradan uzak kalmanız sizin için kayıp olmadığı düşüncesindeyim Ali :).Yazı daha farklı olabilirmiydi ? Tabi olabilir ama adam kayırıyorsunuz demezlermiydi sence ? sonuçta girilmediğini bir tek siz bilcektiniz.Yanlışmıyım ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geçmiş olsun arkadaşlar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun cümleten. Takmanıza değmez :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adam kayirmak degil ki abi mesele .
Konuda adi gecen yonetici arkadaslarimizi da ciddi sekilde uyaracagimizi bildiririm tarzi bir cumle olabilirdi hani .
Neyse olan oldu artik .
Saglik olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt