Ainol’dan güçlü Novo 10 Hero tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tablet segmentinde yer alan ve bir çok ürün ile karşımıza gelen firma Ainol, ürün yelpazesini yeni tablet modelleri ile genişletmeye devam ediyor. Ainol’un yeni tableti Novo 10 Hero olarak adlandırılmış ve uygun fiyatı ve güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekiyor.

Ainol Novo 10 Hero tablet 10.1″ büyüklüğünde ve 1280×800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekran ile geliyor. Gücünü 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A9 tabanlı işlemci içeren yonga setinden alan modelde grafik işlemci ise Vivante GC1000 olarak belirlenmiş.

Ainol Novo 10 Hero tablet 1GB DDR3 sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi sunuyor, ayrıca microSD kart desteği, Flash 11.1 desteği, 2MP arka kamera, 0.3MP ön kamera, 1080p HD video oynatabilme, Wi-Fi, mini-HDMI bağlantısı, 8.000mAh batarya diğer özellikler arasında.

Google Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi ile gelen Ainol Novo 10 Hero tablet fiyatı ise 199.99$ olarak belirlenmiş.

Symbianize

Symbianize

Üye
Vivante gc1000 neyin nesidir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bu bahsedilen hero değil hero 2 dir

CABBAR

CABBAR

Üye
Sağlammış baya. Fiyata bakılırsa alınır bu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ben aldım yarın elimde nasipse

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bu konuda anlatılan bilgiler alsından hero 2 nin özellikleri hero 1 de mali 400 var hero 2 de bilinmeyn bir grafik kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt