Atrix ile Ace karşılaştırılamaz Ace 2 ise katlar.
Güncelleme gelmeyecek. En azından şimdilik böyle. XDA'da geleceğine yönelik son zamanlarda bir şeyler konuşuluyor ama ben ihtimal vermiyor. Bu cihaza güncelleme verirse elindekleri satamayacağından Motorola'nın şirket politikası olduğu için cihaz güncelleme almayacak. Costum ROM desteği ise var. CM9 ve CM10.1 ile ICS ve JB kullanabilirsiniz.
Flashplayer desteği mevcut.
Net bağlantısı çok çok iyi.
Şu ana kadar kurupta çalıştıramadığım oyun olmadı.
Chipset: Nvidia Tegra 2 AP20H
CPU: Dual-core 1 GHz Cortex-A9
GPU: ULP GeForce
1 GB RAM
Gorilla Kılas Ekran
4" QHD Ekran
Li-Po 1930 mAh battery
16 GB dahili hafıza. 32 GB SD kart desteği var. Oyunları kurarken hafıza sorunu yok.
Micro HDMI çıkışı.
Dock Station ile telefonunu bilgisayar tadında kullanabilme. Mouse, USB bellek, Flashdiks kullanabilme. Ayrıca telefonunuza bilgisayra ve LCD TV bağlayabilme.
Wabtop
HDMI Mirror ile Telefonunuzda ki oyunları LCD HD televizyonlarda oynama keyfi. İnternet keyfini LCD Yaşama
Parmak İzi Okuyucusu
5MP Çift Flashlı Kamera
720P Video Çekimi
Youtube biraz bakarsanız neler var neler. Telefonda ki oyunları HDMI Mirror ile Konsol kontrol kolu ile oynuyorlar.
Atrix kimne derse desin şu anda alınabilecek en iyi telefonlardan birisi. Tek eksik güncelleme.
verdiğiniz birgi için ALLAH razı olsun. konsol kontrol kolu dediğiniz bildiği playstation kolu mu?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk video elaman yapmış ama nasıl yapmış bilmiyorum. İkinci videoda HDMI Mirror ile oyun oynuyor.
Bunların ikisi içinde uğraşmak gerek. Yazılımsal işler. HDMI Mirror kolay görünüyor ama ilk videodaki nasıl yapılıyor bilmiyorum. O yaptığına göre meraklısıda yapar.
Yaklaşık 15 günlük Atrix kullanıcısıyım bundan öncede Ace ilk modeline çok yakın olan Gio kullandım. İkiside Atrix ile kıyaslanamaz bile.

sağolun.. Bende alacağım ygs sınavından sonra.. Oyunlar'da kasma yaşıyon mu? Veya iki sekme açıp arkadan youtube'dan güzel bi müzik açıp diğer taraftan face keyfi güzel olur mu?![]()
Oyunlarda hiç kasma yok.
Max Payne ve NFS Most Wanted oynadım. Bunun yanında başka oyunlarda oynadım ama zerre kasma olmadı.
Fazla sekme açınca ne olur bilmiyorum. Face kullanmadığım için ama sanmıyorum ki sorun olsun. Telefonun kapasitesi buna yeter diye düşünüyorum.
YGS daha baya var. Onun için Atrix o zaman kadar epey eskimiş bir cihaz olacak. O zaman bir değerlendirme yapmak daha gerçekçi olur. Piyasada ki bir çok iyi telefonun fiyatı o zaman kadar ciddi anlamda düşecekt ve yeni telefonlar piyasaya girecektir.
Şu an alacak olsan Atrix derim ama o zaman için farklı bir cihaz düşünmek daha iyi olur. Atrix satışları o zaman kadar durma seviyesine gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü cihaz 2011 çıktı ve son parti mallar satılıyordur. Motorola diğe cihazlarını satmak için yeni bir parti Atrix çıkarmaz diye düşünüyorum. Hele ki Atrix devamı olan Atrix 2 ve Atrix HD varken böyle bir işe bulaşacağını hiç sanmıyorum.
Bu arada Kırşehir'in neresindensin?
sen?Merkez.
İstanbul'da yaşıyorum ama.![]()

ace 2-xperia sola-optimus l7 derim
atrix eskilerde kaldi motoroladan destegi kesti ekraninin ve arayuzunun iyi oldugu soylenemez ics bile almami

hmm. Cumartesi baya bi gar yağdı. Boön günlük güneşli gar bile yoh![]()
Bebe Moteoroloji uzmanı olacak galiba.
Böle, Gar vs gibi kelimeler kullanıyorsun bak dikkatimi çekti. Böle bizde kullanılır.