Sizce kayahan14 nasıl biri

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Sizce kayahan14 nasıl biri
Bilmiyorum tanınmışlığım varmı ama merak ediyorum benim hakkımda iyi kötü düşünceleriniz neler

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
tanımıyorum ama iyi birisi yardımsever S^3 oyunlar bölümünde paylaşım ustamız :D

- - - Eklendi - - -

tanımıyorum ama iyi birisi yardımsever S^3 oyunlar bölümünde paylaşım ustamız :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

teşekkürler oyun paylaşımını bu ara bıraktım yakında başlıycam yine :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Bilmiyorum tanınmışlığım varmı ama merak ediyorum benim hakkımda iyi kötü düşünceleriniz neler

Tanımıyorum :( Ama tanışırız sorun değil,sende benim gibi sürekli aktifsin gözüme çarptı :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
çok iyi bi abimizdir saygılar sevgiler :oke: :tebessüm:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
sanki biraz tartışmış gibi olsakda iyi biri. bilmemek ayıp değil mğrenmemek ayıptır deyip saygılarımı sunuyorum :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
sanki biraz tartışmış gibi olsakda iyi biri. bilmemek ayıp değil mğrenmemek ayıptır deyip saygılarımı sunuyorum :)

kardeşim ben onu tartışma maksatlı değil şaka manalı yazmıştım kırdıysam özür dilerim :sarıl:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
saygılarrr :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyi Biri :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
___kaptan___

___kaptan___

Üye
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
daha bugün tv konusunda konuştuk iyi galiba..:)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
ama benim telefon açmadı üstad..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
geçersiz uygulama hataysı verdi..sanırım 240x320 ekranlara uymlu değildi..çözüm yok mu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt