Lumia 920 Nokia Yazısında Kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Nokia Yazısında Kaldı
Merhaba arkadaşlar bugün Lumia 920 mi fabrika ayarlarına döndürmek istedim telefon kapandı ve Nokia yazısında kaldı.Lütfen yardım edin nasıl düzeltebilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ses kısma ve güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutmayı denedin mi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şarj düzeyiniz %50'nin üzerinde miydi?

Çarkların yanında şimşek işareti var mıydı?

Toplam bu işlemler kaç dakika sürdü?

Bu üçünün cevabını istiyorum :)

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Şarj düzeyiniz %50'nin üzerinde miydi?

Çarkların yanında şimşek işareti var mıydı?

Toplam bu işlemler kaç dakika sürdü?

Bu üçünün cevabını istiyorum :)
Hemen veriyim
Şarj %50 nin altındaydı
Çarkların yanında şimşek falan yoktu
Çark olayı yaklaşık 5 dk falan sürdü sonra açılmayınca bende reboot yaptım ve Nokia yazısında takılı kaldı

MrTech

MrTech

Üye
Hemen veriyim
Şarj %50 nin altındaydı
Çarkların yanında şimşek falan yoktu
Çark olayı yaklaşık 5 dk falan sürdü sonra açılmayınca bende reboot yaptım ve Nokia yazısında takılı kaldı
hemen bi vermidon yazıyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Öncelikle bu tip formatlama olayları yapmadan önce şarjımızı hep %50nin üzerinde tutmaya çalışıyoruz.Genelde (%100) olmasını tavsiye ediyoruz.

Formatlama işlemi 15dakikaya kadar sürebilir.Çarklar dönüyorsa işlem sürüyor demektir.Müdahale etmemiz gereken kısım ilk 20dakikadan sonra başlar bence.

Şişek çıktısya muhtemelen şarj bitmiştir işlem esnasında.

Bence şu an telefonumuzu flaşlamamız gerekiyor.Yani içindeki yazılımı tekrardan kurmalıyız.

Ama bunlar riskli işlemler ve siz önce ses kısma tuşu + güç tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyiniz.

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce 2-3 kere telefonu yeniden başlattım fakat Nokia yazısında kaldı.Bu sefer açıldı :Dİlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim şu anda telefonun ekranında şarj az işareti var

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Rica ederim.Aman dikkat ediniz.

Forumda bununla ilgili ve daha bir çok konuda güzel pratik bilgiler mevcut.

Takip etmenizi öneririm ;)

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Şarj az ekranı çıkınca sorun halloldu sandım ama hallolmamış :(Yine nokia ekranında kalıyor.Sanırım flashlamadan başka çare yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Şarj az ekranı çıkınca sorun halloldu sandım ama hallolmamış :(Yine nokia ekranında kalıyor.Sanırım flashlamadan başka çare yok

telefonu şarjda tut biraz şarjın dolsun.

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Sanrırım telefon açılmadığı için telefonu görmüyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tekrar ses kısma ve güç tuşu kombinasyonunu yap şarj az dediği anda şarja tak şarj almaya başlayınca otomatik açılır zaten.

dralar

Üye
    Konu Sahibi
Geliyor bir ara ama bidaha gidiyor

komando04

komando04

Üye

aynen kardeşim ya flaş ya kvk bu belli başlı bir sorun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüz zaman ardacumhur arkadaşımızın da belirttiği gibi müdahale etmekte acele etmeyin; çarkların dönmesi ve işlemin tamamlanması 5 ile 15 dakika arasında sürebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
komando04

komando04

Üye
Bir de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüz zaman ardacumhur arkadaşımızın da belirttiği gibi müdahale etmekte acele etmeyin; çarkların dönmesi ve işlemin tamamlanması 5 ile 15 dakika arasında sürebiliyor.
böyle durumlarda çarklar şarj bitene kadar dönüyor ve telefon kapanıyor abi bu sorun bir an önce halledilmeli,gerçekten sinir bozucu bir durum çünkü ayarları bile sıfırlayamıyoruz

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Serdar arkadaşın da dediği gibi şarj bitene kadar dönüp duruyorsa yapacak birşey bırakmıyor bize :(

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
Aynı sorun bende oldu. Açılışta Windows Phone 8 yazısı yerine boş mavi ekran geldi. Nokia yazısında kaldı. Şimşek sembolü çıktı. Garantiye verdim 1 ay bekledim parça değişimi yapmışlar güncelleme yapmışlar falan ama telefon hala kilitleniyor. L920 çok sorunlu sıkıntılı bir telefon ama inşallah ileride tüm sorunlar çözülür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt