Telefon açılmıyor!!! [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılmıyor!!! [Çözüldü]
Telefonu tuş klidine basıp cebime koydum bidaha açılmadı galiba resetlemem gerekiyor. Sorum şu bunun yerin 30 gün olmadı alalı geri gönderip iade istesem? kabul edilir mi?

Not: Reset atarsam içindeki herşey silinir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
servise verirsen güncel yazılımı yükleyip geri verirler. Sorun da çözülmüş olur. Zira güncel yazılım bu sorunlar için çıktı. Telefonuna reset atarsan içindeki her şey silinir. Tabi yedek aldıysan tekrar geri yükleyebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonu tuş klidine basıp cebime koydum bidaha açılmadı galiba resetlemem gerekiyor. Sorum şu bunun yerin 30 gün olmadı alalı geri gönderip iade istesem? kabul edilir mi?

Not: Reset atarsam içindeki herşey silinir mi ?

Tuş kilidini kilitleyip cebe koyunca nasıl bozuluyor :allalla:
Şarjı bitmiş falan olmasın? Çünkü bitince cihaz eski telefonlar gibi geri açılmayabiliyor şarja takmadığın sürece.
Şarja takıp bir süre beklemeyi denedin mi?

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Pc ye taktım şarja şarj %70 civarıydı yolda bi face e bakıp cebe atmıştım. Çalıştığına dahil hiçbir belirti yoktu. Sonradan fark ettim kapanmış. Ama bir türlü açılmadı en son ses kısma + tuş klidi tuşuna basılı tuttum telefon yeniden açıldı hiçbir dosyamda silinmedi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ses kısma+kilit tuşu reboot yapar. Bir şey silinmemesi normal. Sorununuzu tam olarak anlatsanız daha kolay çözüm sunabiliriz.

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Açıkladım işte sorun öyle oldu :) Şuan sapasağlam

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Hava buz gibiydi :) Isınma değildide geçti sonuçta sorun yok ilginiz için teşekkürler :) Ama bazı oyunlar falan çok ısındırıyor :) kalorifer gibi oluyor maşallah şimdi kış iyi ama yazın terleticek

muxo

muxo

Üye
daha telefon yeni ve ilk seri olduğu için sorunlu olması normal. Bundan sonraki serilerde düzeltirler. 1 ay sonra yeni seriler satılmaya başlayacakmis

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yeni seriler sanırım şu sıralar satışta.

Teknosa mağazasındaki Lumia 920'ler porticolu geliyor.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
servise gotur

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sorun zaten çözülmüş.Ama bir daha yaşanmamasını istiyorsak bir portico güncellemesi almakta fayda var bence :)

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Portico gelmedi halen bana gelseydi bir :)

komando04

komando04

Üye
Pc ye taktım şarja şarj %70 civarıydı yolda bi face e bakıp cebe atmıştım. Çalıştığına dahil hiçbir belirti yoktu. Sonradan fark ettim kapanmış. Ama bir türlü açılmadı en son ses kısma + tuş klidi tuşuna basılı tuttum telefon yeniden açıldı hiçbir dosyamda silinmedi :)

senin cihaz donma yapmış sadece

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı çıkaramama sorunu büyük eksiklik zaten şarjda fazla dayanmıyor yedek alma şansımda yok büyük ihtimal mobil akü alıcam :)

Kardelencık2

Üye
Bugun telefonumun ekran kilidini kardeşim yanlış girdi ve telefon kilitlendı ekranı açamıyorum ve ekranı açınca benden google hesabımı istiyo ve bende hatırlamıyorum ne yapmam gerekir acilen söylermisiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bugun telefonumun ekran kilidini kardeşim yanlış girdi ve telefon kilitlendı ekranı açamıyorum ve ekranı açınca benden google hesabımı istiyo ve bende hatırlamıyorum ne yapmam gerekir acilen söylermisiniz?

hard reset

Takipçi Satın Al

Üst Alt