telefonun çok kasıyor lütfen yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sasa_1

sasa_1

Üye
    Konu Sahibi
telefonun çok kasıyor lütfen yardım edin :(
Öncelikle iyi akşamlar maxicep üyeleri yaklaşık 1 hafta önce LG optimus L7(P705) aldım ama aldığım güne lanet olsun diyorum kısa sorunlarım şunlar:

1.) temple run'da bile telefon kasıyor android version 4.0.3 olmasına ramen.
2.) telefon çok geç açılıyor.
3.) play store'dan indirmiş olduğum uygulamaları hafıza kartına değil telefon hafızasına atıyor.
4.) çok çabuk ısınıyor.
5.)menü geçişleri çok yavaş.
6.) şarjı yaklaşık 2saat taş çatlasın 3saat gidiyor...

özelliklerini biliyorsunuzdur telefonunu 512mb ram var 4.3inch ekran büyüklüğü var 1GHz CPU var 1700 mAHh SiO+ var son olarakta 8.7mm Trickness(kalınlık) var... yardım edecek arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim iyi akşamlar...

Gggg1994

Üye
Öncelikle iyi akşamlar maxicep üyeleri yaklaşık 1 hafta önce LG optimus L7(P705) aldım ama aldığım güne lanet olsun diyorum kısa sorunlarım şunlar:

1.) temple run'da bile telefon kasıyor android version 4.0.3 olmasına ramen.
2.) telefon çok geç açılıyor.
3.) play store'dan indirmiş olduğum uygulamaları hafıza kartına değil telefon hafızasına atıyor.
4.) çok çabuk ısınıyor.
5.)menü geçişleri çok yavaş.
6.) şarjı yaklaşık 2saat taş çatlasın 3saat gidiyor...

özelliklerini biliyorsunuzdur telefonunu 512mb ram var 4.3inch ekran büyüklüğü var 1GHz CPU var 1700 mAHh SiO+ var son olarakta 8.7mm Trickness(kalınlık) var... yardım edecek arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim iyi akşamlar...

baya bir kötü durum olmuş. Temple run bende araştırdım zaten kasılmalar oluyor o normal ama diğerleri biraz anormal bir durumm yanii L7 güzel bir telefonmuş hatta benimki l5 bundan kat iyi diye duydum ama niye öyle olmuşş ki ya

Ocean258

Ocean258

Üye
Oyunlardaki kasılmalar genelde portlanmış oyunlarda yaşanıyor geçişlerdeki yavaşlıklar için geliştirici seveneklerinde ayarı olması lazım onu kısıtlayın

aang76

Üye
task manager ve jucie defender i dene

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım sen bir güncelleme yap yada son yüklemiş olduğun uygulamaları kaldır.. Anlattığın kadar kasmaması lazım normal şartlarda :S

justblood

justblood

Üye
5)Menü geçişleri için marketten Apex Launcher i indirebilirsiniz .Orjinal temanın menü geçişleri kotu oluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...