Samsung Galaxy Y

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Almayı Düşünüyorum..

Fazla Masraf istemiyorum param galaxy y için cok uygun öğrenciyim. Bu telefon için bazı olumsuz yorumlar duydum. Fazla oyun kaldırmıyormuş kamerası cok kotuymus tuslarda led ısık yokmuş. Bu yorumlara karasız kaldım yardımcı olurmusunuz. İlk defa android kullanacağım. İlk uygulamarım sizce ne olmalı birde aklıma bir şey takıldı telefonun saten 250 mb hafızası var 2 gb hafıza kartım var telefonu ilk aldıgımda hafıza kartını biçimlendirecekmişim , birde ben çok fazla oyun indirmeyi düşünüyorum o yüzden root felan yapmak istemiyorum bu telefonda oyunu hafıza kartına nasıl atabılırm yorumlarınızı ve begenılerinizi bekliyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu telefonla oyun oynayamassın (kaliteli oyunları ) oynasanda zevk vermez oyun istiyorsan butceyi arttiman lazim.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Android Police

Android Police

Üye
bu telefon oyun oynamak için hiç uygun bir telefon başta onu söyleyeyim ikincisi internetten indirdiğin oyunları .apk uzantısı ile sd karta atacaksın datalı oyunlar için ise durum farklı bence üstüne 300-400 daha ekle galaxy ace 2 veya w ya bak olmadı o fiyata nokia al bence ayrıca 250mb hafızası değil hafızası 150 mb mı ne öyle bişi rami de 170 galiba dediğim gibi bu telefon en fazla angry birds fruit ninja doodle jump gibi oyunları kaldırır öyle haam şaam bir tel değil çok oyun oynayıp bol bol video izliyceksen önermem bu bütçe ile akıllı telefon alınmaz

Kerim.

Kerim.

Üye
Bulasma

• Beğen
Android Police

Android Police

Üye
çok sıkıntı çekersin ana avrat girersin yok bu ne biçim telefon diye hiç bir oyunu açmıyor diye fln bence 250-300 tl daha ekle ace2al

vegatablo

vegatablo

Üye
kardeşim bence motoralara bak yada lg felan sana sunu söyleyim sakun ismini duymadim diye güvenmemezlik yapma bir düsün özelikle motoola atrik felean olabilir ginede kullananlara bir sor

AHKE

AHKE

Üye
ben kullaniorum arada bir geri tus basmio arkadasimdada var onunda arada bir basmio.pes 2012 flan kaldirio ama gta vice city flan kaldrmaz.bu arada ram 290 tel hafızası 180 mb

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar haklısınızda benım 3 4 arkadaşımda var bu telefon cok övüyorlar güzel telefona benziyor.

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim arkadaslarin ne kadar iyi biliyor ama biz maxicep olarak gayet iyi biliyoruz + telefoncularin cogu bile sattiklari telefonun özelligini bilmiyor bence alma yinede.sen bilirsin

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
tamam arkadaşlar haklısınızda benım 3 4 arkadaşımda var bu telefon cok övüyorlar güzel telefona benziyor.

Madem arkadaşların okadar iyi biliyor al ama sonra buralarda yardım konuları açarsan ("yok efendim oyunları açmıyor" "yok bu telefon neden bukadar yavaş diye") ben sana bu lafımı hatırlatırım :zzz: Biz burda bilmeden anlamadan konuşmuyoruz Madem arkadaşların bizden iyi biliyor onlara güveniyorsun al ozamn :hmmm

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
T20 al daha iyi

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]

Madem arkadaşların okadar iyi biliyor al ama sonra buralarda yardım konuları açarsan ("yok efendim oyunları açmıyor" "yok bu telefon neden bukadar yavaş diye") ben sana bu lafımı hatırlatırım :zzz: Biz burda bilmeden anlamadan konuşmuyoruz Madem arkadaşların bizden iyi biliyor onlara güveniyorsun al ozamn :hmmm

saol arkadasim 100 tl daha koyup ace alıymmi ozaman Su anda samsung gts5233w kullaniyorum[/SIZE][/COLOR]

Android Police

Android Police

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

saol arkadasim 100 tl daha koyup ace alıymmi ozaman Su anda samsung gts5233w kullaniyorum[/SIZE][/COLOR]

hacı galaxy ace de iyi değil bak bende söylemesi android alıcaksan 700tlyi gözden çıkaracaksın hadi en kötü 600tl olsun yoksa ucuza android alırsın ama hiç bir oyunu felan çalıştırmaz galaxy ace zaten güncelleme de alamayacak rom at anca garantisi gitsin bence galaxy w al he bu arada bütçeyi de belirt de ona göre tavsiye verelim senin o arkadaşların da belli ki telefonu msj arama vs. için kullanıyor e tabi akıllı telefon bu hakkını vericen

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
onun yerine ikinci el s advanced al bin kat mantıklı

MrExpert

MrExpert

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Eğer oyun istiyorsan sağlam bi android alman lazım oda en ucuzu 650 tlyr wonder var Benim sana tavsiyem 500 -550tl arası 2.el Ace2 veya neo V yade s advance :)

kral_korsan

Üye
arkadaşım kullanan konuşsun sen önemli olan işlevselligi android 4.1 felan yükledim az kastı rootlayıp chanfire 3d ve lucky patcher ve rom toolbox yardımıyla çogu şeyi yaptım kamerası normal ama işini çok iyi görüyor telefona çok para vermeye degmez diyosan bnm gibi telefon bilgisayar manyagı degilsen al tel 2 aylık iken garantisini öldürdüm benimde galaxy sIII üm olsa bnde kötülerim androide başşlangıç ögrenme için kullanışlı oyun fazla yükleyen olmuyo zaten 2-3 oyun yetiyor internet kafedeki bilgisayar gibi olursa milletin elinden düşmüo bütçen az ise nokia alcana bunu al s40 , s60 larla ugraşma derim

- - - Eklendi - - -

la sen ne oynuyon merak ettim ?

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
olabilir mesela galaxy ace 1 alsam ben sadece uygulama için istiyorum hem bunda kamerada var mgpx google playdaki çogu uygulamaları oynamak istiyorum sağlam oyunları

Samet.25

olabilir mesela galaxy ace 1 alsam ben sadece uygulama için istiyorum hem bunda kamerada var mgpx google playdaki çogu uygulamaları oynamak istiyorum sağlam oyunları

Oyun oynamicaksan ace alabilirsin bende kullaniyorum oyun haric guzel telefon nette filan

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]saol bizim hocadada varda iyi oyunları oynuyorda o yuzden demıstım[/SIZE][/COLOR]

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt