Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 batarya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edrnlee
Üye
Konu Sahibi
s3 batarya
Telefonu temmuzda almistim. Suanda sarji 1 gun gitmiyor. Batarya degistirsem ilk aldigim gibi olurmu?(orjinal batarya)
Norm_Gkhan
Üye
ilginç güncelleme falan yaptın mı telefona ben 4.1.2 ile rahat 2 günü görüyorum telefonundaki yüklü olan uygulamalar neler
edrnlee
Üye
Konu Sahibi
Telefon 4.1.2 telefon hafizasi 10gb dolu uygulama ise cok yok
Ulysseus
Üye
Kardeşim S3 ün bataryasının gücü çok az normal bu durumlar hemen bitiyor. Samgung S3 için yeni daha güçlü bataryalar çıkarttı orjinal. Onlardan alabilirsin. 2100 mH dan fazla
Kardeşim S3 ün bataryasının gücü çok az normal bu durumlar hemen bitiyor. Samgung S3 için yeni daha güçlü bataryalar çıkarttı orjinal. Onlardan alabilirsin. 2100 mH dan fazla
Arka kapak değişiyor derken? Note ve Note2 nin batarya boyutuna hiç bakmadım. Uyarsa kullan derim. Uysa bile içinde şüphe varsa (yani her telefon için ayrı batarya üretiyorlar diyorsan) yeni batarya alırsın
skywalker06
Üye
yeni cikardigi bataryanin yaninda orjinal kapak veriyor cunku batarya eskisine gore kalin kapak olmuyor