S5830İ sII ROM 13 Ocak 2013 - GÜNCEL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
S5830İ sII ROM 13 Ocak 2013 - GÜNCEL
Dün xda da gezinirken gözüme bir rom takildi s5830i nin orjinal romundaki buglar ve takilmalar canimi çok siktiği için bu romu yüklemeye karar verdim test ettim onayladim genel olarak bakarsak

- Rehber Bugsuzdur
- Kamera Sorunsuzdur
- Kasma veya takilma söz konusu değil
- Arayüzü kullanişli

Ve daha birçok şey mevcut çevirisiz olarak ingilkizcesini koyuyorum. (Yanliş çeviri ve yanliş anlaşilma olmasini önlemek için)
changelog of v3.5--------1. swipe to remove notifications added.........2. center clock in statusbar added........3. stock themed like SGS2....4. removed battery bar settings & bar [ u can use team bar app from market ]5. new touchwizz launcher modded by me a) 5 dock iconsb) transparemt drawer backgroundc) landscape mode enabled [ 4 icons dock]d) screen doesnt loop e) no page indicator text + page indicator moved near dockf) list view added in drawerg) new background in icons in drawer in listview modeh) some new animations in open close drawer6. SGS3 styled settings7. SGS3 lockscreen8. SGS2 stutdown animation9. SGS2 bootanimation10. SGS2 sounds....11. themed stausbar12. new touchscreen sensibility mod [make screen very smooth ]13. fresh build from stock xxli114. Customize Google widget transparent15. ADDED SGS2/3 clock widget16. added edt tweaks17. MODIFIED WALLPAPER APP WITH SGS2 WALLS18. ADDED SGS2 calculator app19. SGS3 styled icons......20. many more ..... changelog of v3--------1.battery backup is awesome and barebone [not extreme ] 2.modified Easter Egg image & TEXT 3.Replaced cpu control with nofrills cpu 4.Added calender app 5.Added email app patch added 6.Added stock gallery [ ics themed by me ] 7.Removed quickpic gallery..... 8.Added latest play store. 9.Added stock music ics styled modified [by avijit gosh] 10.removed google ics music app 11.added latest File Manager 12.BIG CALLER PHOTO MOD [check screenshot ] 13.modified framework-res.apk,twframework,statusbar,lidroid-res.apk to look like jelly bean.. 14.added new holo dak background to all system 15.modified new stock LockScreen [check screenshot ] 16.added a lot of stock essential apps like sim toolkit,Live Wallpaperpicker,drm,google services,google framework,parter setup,etc....... 17.now it is more stable and smoother rom Version..... 18.1% accurate batterymod..... 19.contains almost all features of previous version....... 20.beat audio widget 21.added cpuspy 22.added dolby 23.fix some force close issue on Spare Parts settings [ thanx to Germainz for reporting ] 24. JELLY BEAN UI + PROGRESSBAR + VOLUME BAR like in jelly bean... 25.ADDED ICS TRANSITION [check it urself ] 26.STOCK launcher modified [ semi transparent ] 27.build.prop tweak added.... 28.included domscript 29.ADDED STOCK WALLPAPER APP [modified by me ] # twwallpaper.apk---contains GB,ICS,JB wallpapers [ 26 wallpapers] 30. uses only 46 mb..... 31. added google boot animation..... 32. lockscreen wallpaper supported [ bug in previous version-solved ] 33. many more ...................simplicity v2.1---------.now u will get default stock recovery not rz recovery...........no chances of bootloops..........given fixes for ur problem in attachments........this version of rom is recommended to all who have installed previous one or not..........minor bug fixes.....simplicity v2 -------Latest firmware xxli1-rooted-deodex-simple but fully loaded with features & ics framework make it sleek and give glossy look-host file modified to remove ads from free apps-15 ics toogle and 6 ics lockscreen-int.d support-added domscript-added rafeal final edition kernel-added rz recovery as default -alot of tweaks added into build.prop-extremely barebone rom- 43 mb use only out of 189 mb-all apps are updated-latest playstore-ics keyboard added ( updated)-latest superuser added-ics wallpapers-ics settings-ics calculator-ics deskclock modded by me -opera mini as default browser-ics gallery (quicpic)-extended rom settings-jelly bean battery bar above status bar [ single blue line ] (check in screenshot)-google ics music-spareparts settings-cpu control settings-battery bar color,animation,etc setting-cyanogenmod settings (rom settings) intrgrated in system settings... [ not real cm settings only modded to look like ]-uses less ram ( ram optimised)-roboto fonts-system font color changed to ics-system summary font color changed to white-new file manager ( root explorer feature included)-new cm9 bootanimation ( cm9 cid )-removed battery icon from statusbar....simplicity v1--Based on latest firmware XXLF3Fully bareboneDeodexedNexus bootanimationBeatsaudioBattery & performance tweak(battery is jus awsum)% Battery iconAdded latest kernel(rev-20120819-2249) by Rafael.BaugisRoboto fontsRed Overscroll glowGalaxy S3 like iconsadded Zeam launcherLatest Superuser.apk
Romun tek bir bugu vardir oda telefonu pcye usb ile bağladiğimizda 5-6 saat internet kullanimindan sonra internetin kesilmesi kies air ile bu sorun çözülebilir

Resimler

İNDİRME LİNKİ : http://www.mediafire.com/?lnvdw9qbi4s6dgo

YÜKLEME İŞLEMİ

1- İndirdiğiniz dosyayi sd carda kopyalayin(SD CARTTA EN AZ 600 MB BOŞ YER OLSUN)
2- Telefonu recovery modda açin ((HOME+VOLUME UP+POWER tuşlarina basili tutarak)
3-
Wipe data/reset, Wipe cache partition. Yapin (Yani telefonu 0 liyoruz resetliyoruz bi bakima)
4- İndirdiğimiz Dosyayi seçiyoruz ve hiç dokunmuyoruz (Yükleme yapiyor bu işlemi yapmadan önce sarj inizin az olmadiğindan emin olun )
5-İşlem bittikten sonra telefonu reboot edin ve bekleyin (bekleme 30-40 saniye arasidir )

Benden bukadar arkadaşlar rom gayet kullanişlidir

Not : Marketten bir uygulama indirmeye kalktiğinizda indirmiyor vs gibi sorunlar yoktur ama yinede böyle bir sorunla karşilaşirsaniz bekleyin zaman herşein ilaci 1-2 denemeden sonra düzeliyor...

• Beğen
Tepkiler: pilot81, bymen07, mustafarodeo ve 1 kişi daha

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen arkadaşa söyleyim yüklesin denesin güzel bir şeye benziyor

darkodarko

Üye
teşekkürler umarım güzeldir acecreami yeni yükledim biraz kullanayım hemen bunu deniycem kernel nasıl acaba rafaelden iyidir umarım overclock ne durumda maximum cpu frekans ne kadar birde acecreamin üstüne kursak çalışırmı

Samet.25

kullandigim bi rom tavsiye ederim herkese sade hos ram ve sarj kullanimida guzel

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
İlgi bekledigimden az oldu sağlık olsun

Pianist07

Pianist07

Üye
Yapmayı çok istiyorum fakat açıkçası korkuyorum. Çünkü şu ana kadar hiç rom kurmadım ve bir sorun çıkarsa nasıl düzelteceğimi, en basitinden orijinal roma nasıl döneceğimi bile bilmiyorum...

Samet.25

Yapmayı çok istiyorum fakat açıkçası korkuyorum. Çünkü şu ana kadar hiç rom kurmadım ve bir sorun çıkarsa nasıl düzelteceğimi, en basitinden orijinal roma nasıl döneceğimi bile bilmiyorum...

Kardes pc varsa evinde korkma cwm yi kur romu indir sd kart ana dizine at recovrry moda gel wipe data de romu sec yukle baktin brick oldu odin indir dowloand moddan orjinal romu kur bende pc yokken cesaretlenip atttim olmustu o zaman rom ne onu bile bilmiyodum deli cesareti iste .d

Pianist07

Pianist07

Üye
Kardes pc varsa evinde korkma cwm yi kur romu indir sd kart ana dizine at recovrry moda gel wipe data de romu sec yukle baktin brick oldu odin indir dowloand moddan orjinal romu kur bende pc yokken cesaretlenip atttim olmustu o zaman rom ne onu bile bilmiyodum deli cesareti iste .d

Peki cwm nedir? Onu bile bilmiyorum :)

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler umarım güzeldir acecreami yeni yükledim biraz kullanayım hemen bunu deniycem kernel nasıl acaba rafaelden iyidir umarım overclock ne durumda maximum cpu frekans ne kadar birde acecreamin üstüne kursak çalışırmı

Bende pek yeniyim ama benim bildiğim:
Romlar diğerinin üstüne kurulmuyor benim bildiğim tamamen değişiyor senin dediğin acecream için bir istisna cpu frekansi aynidir bir değişim yok ama bende şu an bu romu kullaniyorum bunu yüklemessen orjinal rom kullan acecream çokta kullanişli gelmedi bana bu rom kullanişli olduğu için paylaştim yüklersen pişman olucağini sanmiyorum gayet kullanişli ve stabil

Peki cwm nedir? Onu bile bilmiyorum :)

http://www.maxicep.com/android-modi...-nedir-ne-ise-yarar-bilgilendirme-714885.html

Pianist07

Pianist07

Üye
Arkadaşlar romu kurdum fakat hiç beğenmedim. Orijinal roma nasıl dönebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Samet.25

Arkadaşlar romu kurdum fakat hiç beğenmedim. Orijinal roma nasıl dönebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Eski haline odin ile orjinal romu yukleyerek donersin nasil oldugunu bilmiyosan imzamdaki linke tikla hepsini yazdim orda

Pianist07

Pianist07

Üye
Eski haline odin ile orjinal romu yukleyerek donersin nasil oldugunu bilmiyosan imzamdaki linke tikla hepsini yazdim orda

Orijinal romu nereden bulabilirim? Ve imzanızdaki linke tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum:
"Pianist07, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Üye grubunuzun yetkileri dışında, kısıtlanmış bir alana ulaşmak istediniz.
  2. Giriş için, gereken bazı şartlar olabilir, bu şartları sağlamadınız.
  3. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
  4. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  5. Forum / Kategori / Konu yada Mesaj, Siteden Kaldırılmış olabilir."

• Beğen
Tepkiler: beyazxxx

Samet.25

Googleden orjinal romu bulabilirsi

wonder42

Üye
bunu orjinaline nasıl cevire biliriz

wonder42

Üye
:tşk:

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
bu rom galaxy s in arayüzü falan herhalde yanlış bilmiyorsam.Ace s5830i ye kurarsam acaba sırıtırmı veya kendi romundan daha mı güzel.Bir de telefonun sistem uygulamaları başka samsung modellerindeki gibi mi oluyor.Yoksa ace deki uygulamalar aynen kalıyormu?Üçüncüsü rom türkçe mi?

gnctrkcll1

Üye
dostum sesler aşırı yüksek. onları nasıl azaltacam?

anoberia

Üye
güzel falan deil yarı turkçe yarı ıngılızce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt