Max. 400-450 TL fiyat aralığında tavsiyea

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kero_17

Üye
    Konu Sahibi
Max. 400-450 TL fiyat aralığında tavsiyea
Değişmeyi düşündüğüm 5800 telefonum yerine Android işletim sistemli bir telefon alacağım. Dokunmatik, Android işletim sistemli olsun yeter. Ne tür tavsiyelerde bulunursunuz arkadaşlar bekliyorum tavsiyelerinizi

Metin137

Metin137

Üye
mini 2

MrExpert

MrExpert

Üye
Tipo yada mini 2

messevim

messevim

Üye
fiyat aralığın çok düşük. ama htc Wildfire s i tavsiye ederim. tabi ki root atmayı biliyorsan al. yoksa hafıza sorunu yaparsın

kero_17

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aralığın çok düşük. ama htc Wildfire s i tavsiye ederim. tabi ki root atmayı biliyorsan al. yoksa hafıza sorunu yaparsın

Hocam androidden pek anlamıyorum. Tek bildiğim sürümü değiştirilebildiği yani 2.3 iken 2.4 yapabilmek falan. Bana ona göre açıklama yapın.

messevim

messevim

Üye
Hocam androidden pek anlamıyorum. Tek bildiğim sürümü değiştirilebildiği yani 2.3 iken 2.4 yapabilmek falan. Bana ona göre açıklama yapın.

kısaca sen bu para ile alacağın cihaz dan orjinal güncelleme bekleyemez sin.

codblackops2

codblackops2

Üye
az daha ekle ace al bence

osmanmert99

osmanmert99

Üye
hiç alma az daha biriktir oyle al.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kardeş doğruyu söylemek gerekirse bu fiyata android almada ne alırsan al çünkü 450 liralık tel yüzünü pek güldürmez az daha beklle bütçeyi arttır ondan sonra düşün derim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Alma daha iyi.

Xelord

Xelord

Üye
Ace filan alma, tipo idare eder seni.

Kerim.

Kerim.

Üye
600e atrix

Samet.25

5830i al nette takılırsın ufak oyunlar bide :D

Android Police

Android Police

Üye
az daha ekle ace al bence

ace çok vasat bir telefon rami işlemcisi vs bazı romlarda da sorun yapıyor benim arkadaş 4.0.4 rom atmıştı telefon açılır açılmaz işlemci gitti :ehe

- - - Eklendi - - -

100-200 tl daha ekle galaxy ace2 al :oke:

skywalker06

skywalker06

Üye
600 tlye tamamla 2.el galaxy ace 2 al yada sifir motorola atrix al derin 450ye alacan telefondan memnun kalmazsin

Android Police

Android Police

Üye
sıfır ace2 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt