Mad EagLe
Üye
Halis senin bu konularda bilgin var belli ki. Şuradaki beyaz renkli kumu sipariş vericemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir göz atabilirmisin. Balık olarak da melek balığı sürüsü almayı düşünüyoruz şimdilik ancak kararımız değişebilir.
pek tavsiye etmem temizliği zor renginden dolayı kirlendimi uğraştırıyor hemde verimsiz bir kum akvaryumda bitki falan düşünüyorsan bu açıdanda verimsiz parlak güzel bir görüntüsü var ama pislikleri falan çok belli ediyor yıkamasıda baya uğraştırıyor.
Tür olarakta ilk olarak melek balığını önermem güzeldir ama hassaslar biraz iyi bakılması lazım başka türle başlayıp daha sonra beslerseniz iyi olur ama ilk olarak almayın ben ilk başladığım zamanlar karma yapmıştım ilk olarak melekler ölüyordu birazda tecrübesizdim ayrıca ağır balıklar pek gezmeyi sevmezler ağır ağır dolanırlar akvaryumda ama derin akvaryumunuz varsa öneririm o zaman ayrı bir güzellikleri oluyor yüksekliği fazlaysa melek balıklarını izlemek daha iyi tat veriyor enine geniş akvaryumlarda pek güzel olmuyor ama yüksek akvaryumlarda aşağı yukarı süzülmeleri harika ama dediğim başlangıç için zor bir balık su sıcaklığını falan dengede tutmanız lazım diğer hususlarda da dikkatli olmak lazım.