Atrix 4.2.1 Yeni Rom !!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Atrix 4.2.1 Yeni Rom !!
Merhaba arkadaşlar yeni bulduğum bir rom ve denenmiş video çalışmıyor diyorlar sadece ama deneme fırsatım olmadı iş nedeniyle şehir dışına çıkıcam deneyemedim romu zaten telefona orjinal rom attım şuan öyle takılıyorum. Siz deneyip artı ve eksileri yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..!!

4.2.1 << Rom LinK :

Gapps Paketi (mutlaka yüklemelisiniz) :

• Beğen
Tepkiler: ney27

ney27

Üye
teşekürler kardeşim emegine saglık :oke:
şimdiden indiriyorum iznin olursa ekran resimlerinide paylasıyorum

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden indiriyorum iznin olursa ekran resimlerinide paylasıyorum

aynen eksi artı yönlerinede bakarsan ona göre bilgi verelim arkadaşlara iyi geceler ..! yarın mobilden girip göz atarım .!!

ney27

Üye
kardeşim yüklediğin rom için teşekürler
cm10 jb den farkı görsel olarak destekleniş daha görsel kurulumu daha kolay
kurdugunuzda hemen sizeuygun bir ag buluyor o agdan sizin hesaba giriş yapıb kurulumu tamamlayıp uygulamalarınızı geri yüklüyor(cm10 jb 4*1 için olanları )sizde bir kere reset liyorsunuz ki tel kendine gelsin
statu bar hosuma gitti dahabir güzel olmuş
kilit ekranın da ayrıyeten (bu çok hoşuma gitti) pencereler açabiliyorsunuz ve buraya kilit ekranın da uygulamalar yerleştirebiliyorsunuz wifi baglantısı daha bir hızlı gibi geldi
eksikleri ise standart olanlar weptob iyibir video kamera(video kullanamassınız demiyorum çünkü ben bu romlarda uva camera yı kullanıyorum çekim kalitesi biraz düşük ama video kayıtı yapıyor hiç olmamasından iyidir)
ekran görüntüleeri ben touchwiz 5 hastasıyım yine cm10 touchwiz5 teması ve apex luncher kullandım bunlarla beraber daha bi güzel oluyor

şimdilik eksi veya artıları bukadar daha fazlası kullandıkca ortaya çıkar
onlarda eklerseniz sevinirim
saat görselligi ve uygulaması da güzel
bluetooth çalış mıyor veya ben çalıştıramadım

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yüklediğin rom için teşekürler
cm10 jb den farkı görsel olarak destekleniş daha görsel kurulumu daha kolay
kurdugunuzda hemen sizeuygun bir ag buluyor o agdan sizin hesaba giriş yapıb kurulumu tamamlayıp uygulamalarınızı geri yüklüyor(cm10 jb 4*1 için olanları )sizde bir kere reset liyorsunuz ki tel kendine gelsin
statu bar hosuma gitti dahabir güzel olmuş
kilit ekranın da ayrıyeten (bu çok hoşuma gitti) pencereler açabiliyorsunuz ve buraya kilit ekranın da uygulamalar yerleştirebiliyorsunuz wifi baglantısı daha bir hızlı gibi geldi
eksikleri ise standart olanlar weptob iyibir video kamera(video kullanamassınız demiyorum çünkü ben bu romlarda uva camera yı kullanıyorum çekim kalitesi biraz düşük ama video kayıtı yapıyor hiç olmamasından iyidir)
ekran görüntüleeri ben touchwiz 5 hastasıyım yine cm10 touchwiz5 teması ve apex luncher kullandım bunlarla beraber daha bi güzel oluyor

şimdilik eksi veya artıları bukadar daha fazlası kullandıkca ortaya çıkar
onlarda eklerseniz sevinirim
saat görselligi ve uygulaması da güzel

zaman ayırıp, romu yükleyip bilgi paylaşımı yaptığın için çok teşekkürler. umarım ilerde tam stabil rom çıkar.iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: ney27
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Eline sağlık yeni bi romu bizimle paylaştığın için rom guzel duruyor bildirim çubuğu hosuma gitti. Daha yüklemedim zaten 4.x.x yüklememeyi düşünüyorum artık çünkü video çalışmıyor. Cm7 kullanıyorum. İyi forumlar

Sarangni

Sarangni

Üye
Eline sağlık yeni bi romu bizimle paylaştığın için rom guzel duruyor bildirim çubuğu hosuma gitti. Daha yüklemedim zaten 4.x.x yüklememeyi düşünüyorum artık çünkü video çalışmıyor. Cm7 kullanıyorum. İyi forumlar

CM7 Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz. Ben CM7 MROM 130113 tarihli olanı kullanıyorum. Gayet stabil gibi. En azından bütün özellikler çalışıyor. Boşta RAM miktarıda 600 MB civarında. Gayet tatmin edici.

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
CM7 Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz. Ben CM7 MROM 130113 tarihli olanı kullanıyorum. Gayet stabil gibi. En azından bütün özellikler çalışıyor. Boşta RAM miktarıda 600 MB civarında. Gayet tatmin edici.

Kullandığım rom budur :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Kullandığım rom budur :)

Bende bu da var. Zaten CM7 hayranım. Uzun süre bunları kullanırım artık. MROM sıkıldığımda buna geçeyim.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
2.3.7 mi ?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
nba13 oynamak için cm10 a geçicem sanırım 4.0 üstü istiyor çok kalite oyun tavsiye ederim.

Sarangni

Sarangni

Üye
CM10.1 temel sorunları nelerdir arkadaşlar. Birçok kişi çok akıcı demiş ama Kamera sorununa çok değinilmiş bunun dışında neler var?

Bende Jenga oyununu merak ediyorum ama bir oyun içinde yüklemek zahmetli geliyor.

XDA'da CM9 var. İyi olduğunu camerasının sorunsuz olduğunu. Parmak Okuyucu ile WebTop özelliğinin çalışmadığı söyleniyor. Rom yapan kişi yeni bir kernel üzerinde çalışıyormuş.

sekonightt

Üye
abi atrix in yeni bi kullanıcısıyım ama bu rom muhabbetini ve nasıl yükleyeceğimi anlamış değilim.forumun neresine bakmam gerekir acaba :?

excitir06_84

Üye
arkadaslar bende andorıd 4 surumu olan ve sorunsuz stabıl calısan bır rom arıyorum onerınız ne olur.kurup baya bır kullanacagım cunku.bu arada cıhazım yurtdısı kayıtlı mb860 modelı ona gore soler veya lınk verırsenız sevınırım

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende andorıd 4 surumu olan ve sorunsuz stabıl calısan bır rom arıyorum onerınız ne olur.kurup baya bır kullanacagım cunku.bu arada cıhazım yurtdısı kayıtlı mb860 modelı ona gore soler veya lınk verırsenız sevınırım

öyle bi rom yok şuan stabil olrak cm7 rom mevcut oda 2.3.7

excitir06_84

Üye
hımm o zaman gerek yok orjınalıde 2.3.6 bendekı

luckysleven

luckysleven

Üye
guncellendi bu rom ama tavsiyem hic guncellemeyin hatalar var bilinen eksikler devam . sadece sarj biraz daha uzun gidiyor .. driverlar olmadigi icinde hic bir zaman video vs eksikler tamamlanmayacak :) bana kalirsa atrixin rom konusunda gelebilecegi en uc nokta burasi. zaten dikkat ederseniz artik cm7 uzerinde ufak tefek editler yapiyorlar yeni rom diye veriyorlar :) tavsiyem mrom/cm7 yada guncel olsun derseniz cm10 ama buda yarim yamalak.

excitir06_84

Üye
hadı ya cok kotu valla guzel telefon ama androıd versıyonları guncellenmedıgı surece ozellıklerı ortaya cıkmıyo malesef.